ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Νικολογιάννης: «Ανάλογη εμφάνιση με ΑΕΚ και πρόκριση κόντρα σε Ολυμπιακό – Οργή για Φρόιντφελντ»

Ακούστε το ρεπορτάζ του Παναθηναϊκού με τον Τάσο Νικολογιάννη.

Νικολογιάννης: «Ανάλογη εμφάνιση με ΑΕΚ και πρόκριση κόντρα σε Ολυμπιακό - Οργή για Φρόιντφελντ»

Στην ολομέτωπη επίθεση του Παναθηναϊκού προς τον Φρόιντφελντ για τον ορισμό του Νταμπάνοβιτς στο παιχνίδι Κυπέλλου με τον Ολυμπιακό αναφέρθηκε ο Τάσος Νικολογιάννης στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 μεταφέροντας το ρεπορτάζ της ομάδας.

Όπως τόνισε υπάρχει οργή στις τάξεις των πράσινων για την «επιλογή» αυτή του διαιτητή και πάλι σε παιχνίδι της ομάδας, επισημαίνοντας ότι η ΠΑΕ είχε εκφράσει τις αντιρρήσεις της για την ανάληψη του πόστου του αρχιδιαιτητή από τον Φρόιντφελντ.

Στα μεταγραφικά ο Τάσος Νικολογιάννης ανέφερε ότι μέσα στην εβδομάδα, μέχρι το τέλος αυτής αναμένεται να έχει κλείσει είτε ένας στόπερ είτε ένας τερματοφύλακας, ενώ μετέφερε και την εκτίμηση ότι η ομάδα θα κινηθεί για την απόκτηση και ενός χαφ.

Παναθηναϊκός: Οι σκέψεις του Κόντη και η πιθανή αλλαγή στην 11αδα
Παναθηναϊκός: Οι σκέψεις του Κόντη και η πιθανή αλλαγή στην 11αδα 5.327 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Τώρα, σε ό,τι αφορά το αυριανό ματς με τον Ολυμπιακό ανέφερε πως όλοι στην ομάδα θεωρούν εξαιρετικής σημασίας την αναμέτρηση στο Φάληρο με τον Φατίχ Τερίμ να έχει στο μυαλό του μια εμφάνιση για την ομάδα του ανάλογη με αυτή κόντρας την ΑΕΚ αλλά η οποία να συνδυαστεί με την νίκη και την πρόκριση.

Το απόγευμα θα γίνει γνωστή η αποστολή με τους Τσέριν και Τζούριτσιτς να έχουν πιθανότητες να είναι σε αυτή…

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.