ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Παναθηναϊκός: Μήνυμα της ΚΑΕ για τα προϊόντα της ομάδας

Η ΚΑΕ Παναθηναϊκός ενημέρωσε τους φίλους της ομάδας για τα προϊόντα του συλλόγου και τα σημεία πώλησης.

Παναθηναϊκός: Μήνυμα της ΚΑΕ για τα προϊόντα της ομάδας

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Η ΚΑΕ Παναθηναϊκός AKTOR ενημερώνει τους φιλάθλους ότι τα αποκλειστικά σημεία πώλησης αυθεντικών προϊόντων ρουχισμού της Ομάδας μας είναι α) οι boutiques που λειτουργούν κατά τη διάρκεια των αγώνων εντός του Κλειστού Γηπέδου Μπάσκετ Ο.Α.Κ.Α., β) τα καταστήματα λιανικής πώλησης και το ηλεκτρονικό κατάστημα (e-shop) του συνεργάτη μας ZAKCRET SPORTS.

Tυχόν άλλα σημεία πώλησης προϊόντων ένδυσης με τα χαρακτηριστικά της Ομάδας μας δεν είναι εξουσιοδοτημένα από πλευράς μας, προμηθεύονται και διανέμουν παράνομα προϊόντα απομίμησης των σημάτων μας, τα οποία απαγορεύεται να καθίστανται αντικείμενο συναλλαγής.

Σκάει το… μπαμ με Μαρίνκοβιτς!
Σκάει το… μπαμ με Μαρίνκοβιτς! 24.829 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Σας καλούμε να διαφυλάξουμε όλοι μαζί την αυθεντικότητα των μοναδικών προϊόντων και σημάτων της ΚΑΕ Παναθηναϊκός AKTOR».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.