ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Blogs

Προπαγάνδα εσείς, πρόκριση εμείς και κόντρα στην διαιτησία!

Ο Τάσος Νικολογιάννης γράφει για την σημαντική πρόκριση σε βάρος του Ατρομήτου κόντρα στην διαιτησία του Ευαγγέλου και του Ζαμπάλα και την προπαγάνδα των απέναντι, που έπιασε τόπο, αλλά συσπειρώνει τον κόσμο του Παναθηναϊκού.

Προπαγάνδα εσείς, πρόκριση εμείς και κόντρα στην διαιτησία!

Αυτή η πρόκριση δεν μπορούσε να χαθεί σε δύο παιχνίδια. Στο πρώτο στην Λεωφόρο ο Παναθηναϊκός έπρεπε να βάλει τέσσερα γκολ και έχασε με 1-2. Στο δεύτερο παιχνίδι στο Περιστέρι η ομάδα έπρεπε να βάλει και πάλι τέσσερα γκολ με βάση τις ευκαιρίες και τελικά νίκησε με 0-2 τον Ατρόμητο και πήρε την πρόκριση για τα ημιτελικά του κυπέλλου, όπου κάτι χρωστάει στον ΠΑΟΚ.

Από την Κυριακή το βράδυ όλος ο οργανισμός του ΠΑΟΚ με πρώτο τον Λουτσέσκου έχουν αρχίσει την προπαγάνδα σε βάρος του Παναθηναϊκού λένε απίστευτα πράγματα, για το καθαρό πέναλτι, που έγινε και δόθηκε πάνω στον Μπακασέτα και όλα αυτά, που λένε έπιασαν τόπο.

Στο Περιστέρι ο Τσακμάκης στο 83 μόνο που δεν πήρε την φανέλα του Γερεμέγεφ στο σπίτι του από το τράβηγμα, τον έριξε κάτω, αλλά ο Ευαγγέλου που έγινε μπροστά του και ο Ζαμπάλας, που ήταν στο VAR δεν έδειξαν την παράβαση, που θα έδινε και ο Σπανός.

Σλούκα γερά και… πάρε μας τα λεφτά
Σλούκα γερά και… πάρε μας τα λεφτά 1.941 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Παρόλα αυτά η ομάδα πήρε την πρόκριση, που εδικαιούτο με ένα γκολ του Μλαντένοβιτς στις καθυστερήσεις με τεχνική κεφαλιά, από ωραία πάσα του Μπερνάρ. Πιο πριν είχε ανοίξει το σκορ ο Ρούμπεν, που ήταν ο κορυφαίος του γηπέδου και ο Παναθηναϊκός έκανε μεγάλες ευκαιρίες για γκολ με τον Μπακασέτα(3), Τσέριν και θα μπορούσε να είχε φθάσει σε ένα άνετο 0-3, 0-4.

Ο Παναθηναϊκός στο Περιστέρι ήταν ο καλύτερος Παναθηναϊκός επί Τερίμ μαζί με το ντέρμπι με την ΑΕΚ, αν λάβουμε υπόψη μας και τις απουσίες, που είχε η ομάδα με κυριότερη αυτή του Ιωαννίδη(είχε και ο Ατρόμητος απουσίες), αλλά και το μεγάλο πρέπει της πρόκρισης μετά το 1-2 του πρώτου αγώνα.

Πέρα από τους δύο σκόρερς, που ήταν οι κορυφαίοι, πολύ καλός ήταν και ο Μπερνάρ, σταθερό το κεντρικό αμυντικό δίδυμο των Ούγκο, Ακαϊντίν και η βάση της νίκης-πρόκρισης του Παναθηναϊκού ήταν η πολύ καλή αμυντική του λειτουργία, αφού δεν έδωσε ούτε μία φάση στον Ατρόμητο.

Πάει, αυτό πέρασε, ο Παναθηναϊκός έκανε αυτό, που όφειλε και την Κυριακή πάει σε ένα πολύ κρίσιμο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό με στόχο τη νίκη, που θα αλλάξει όλο το κλίμα. Τώρα χρειάζεται στήριξη και συσπείρωση περισσότερο από ποτέ.

Τάσος Νικολογιάννης
Τάσος Νικολογιάννης Eχει περάσει σχεδόν όλη του την ζωή στο ρεπορτάζ του Παναθηναϊκού. Από μικρός ήθελε να ασχοληθεί με τη δημοσιογραφία και όταν αποφοίτησε από το εργαστήρι επαγγελματικής δημοσιογραφίας ξεκίνησε την καριέρα του στον «ΦΙΛΑΘΛΟ» το 1984. Αφού πέρασε από το ρεπορτάζ Πειραϊκών, Β΄Εθνικής και διαιτησίας, το καλοκαίρι του 1986, το όνειρό του έγινε πραγματικότητα! Ανέλαβε το ρεπορτάζ του «τριφυλλιού», το οποίο ακολουθεί μέχρι και σήμερα, σε μια πορεία γεμάτη ειδήσεις, πολλά γραπτά, πολλές χαρές, αλλά και λύπες και αμέτρητα ταξίδια! Το 2003 έφυγε από τον «ΦΙΛΑΘΛΟ» και πήγε στο «SPORTIME». Δυο χρόνια αργότερα πήρε…μεταγραφή για τη «SPORTDAY», και το 2015 πήγε στην «ΠΡΑΣΙΝΗ», ενώ από το 2021 συνεργάζεται με το SDNA.GR. Από το 2000 και μετά πήγε στον ΣΠΟΡ FM 94.6 με διάλλειμα τριών ετών όπου μεταπήδησε στο SPORT24 Radio. Στο PANATHINAIKOS24.gr γράφει με στόχο την έγκαιρη και έγκυρη ενημέρωση για τους φίλους του Παναθηναϊκού. Είναι μέλος της ΕΣΗΕΑ και του ΠΣΑΤ.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.