ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Blogs

Χάθηκε η μπάλα, ο Σπόραρ τους «κάρφωσε» και τώρα προσοχή στην Λεωφόρο!

Ο Τάσος Νικολογιάννης γράφει για τη μεγάλη νίκη του Παναθηναϊκού επί του ΠΑΟΚ στην Τούμπα, το γκολ για σεμινάριο, που κατέληξε στο σκοράρισμα του Σπόραρ και την ρεβάνς, που θέλει μεγάλη προσοχή και προστασία της Λεωφόρου.

Χάθηκε η μπάλα, ο Σπόραρ τους «κάρφωσε» και τώρα προσοχή στην Λεωφόρο!

Ο Παναθηναϊκός δεν μπορεί, όταν παίζει με τον ΠΑΟΚ. Ο πατέρας Λοιυτσέσκου είχε δηλώσει, ότι ο γιος του δεν θα χάσει από τον Τερίμ και ο ΠΑΟΚ είναι αχτύπητος, ένα κράμα Μπαρτσελόνα, Ρεάλ. Πας σαν Παναθηναϊκός μέσα στην Τούμπα, τους βάζεις ένα γκολ για σεμινάριο με σκόρερ τον Σπόραρ και όλα όσα είπαν όλα αυτά πριν λίγο καιρό πήραν την απάντησή τους στο γήπεδο.

Ο Παναθηναϊκός του Τερίμ, πήγε μέσα στην καυτή Τούμπα, είπε «ήρθα να σας κερδίσω» και κέρδισε. Και αν δεν ήταν ο Κοτάρσκι, που έχει κάνει την απόκρουση του αγώνα σε ωραία ενέργεια και σουτ του Σπόραρ, ίσως από σήμερα να λέγαμε, ότι η πρόκριση είναι πολύ κοντά.

Η ομάδα έπαιξε με πλάνο για να κερδίσει το παιχνίδι. Από το πρώτο μέχρι το τελευταίο λεπτό, αυτός ήταν ο στόχος, ο Τερίμ κέρδισε τον Λουτσέσκου σε όλα και ο κόσμος χάρηκε, που είδε αυτό τον Παναθηναϊκό.

Σλούκα γερά και… πάρε μας τα λεφτά
Σλούκα γερά και… πάρε μας τα λεφτά 1.918 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Κορυφαίος παίκτης ήταν ο Μπερνάρ, που βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση και δημιούργησε και ο ίδιος καταστάσεις-πέρα από την φάση του γκολ είχε και μία ευκαιρία- αλλά έδωσε και πάσες σε συμπαίκτες του, που δεν τις αξιοποίησαν.

Ο Παναθηναϊκός ήταν από σίδερο, είχε εξαιρετική την αμυντική τετράδα με κορυφαίο όλων τον Γετνβάι, είχε τρία χαφ, που κυριάρχησαν και τον Μπερνάρ, που έκανε την διαφορά και τον Σπόραρ, που έβαλε ένα γκολ με 11 πάσες να κρύβουν την μπάλα, που στο τέλος της χρονιάς, μπορεί να αποδειχθεί πολύ κρίσιμο.

Αυτός ο Παναθηναϊκός του Τερίμ είναι μία ομάδα με παίκτες πολεμιστές, που διψάνε για το πρωτάθλημα, διψάνε για το κύπελλο και παίζουν ο ένας για τον άλλον και όλοι για την ομάδα. Αυτό που έκανε απόψε στην Τούμπα που ήταν γεμάτη να ακυρώσει τον ΠΑΟΚ, που κάνει τόσες ευκαιρίες και γκολ σε κάθε ματς και να επιβάλει τον δικό του ρυθμό δείχνει πόσες δυνατότητες έχει.

Τώρα αυτό, που χρειάζεται είναι την ερχόμενη Τετάρτη η ομάδα να κάνει το παιχνίδι της και ο κόσμος να προστατέψει την Λεωφόρο. Δεν πρέπει να τσιμπήσει κανείς στις προκλήσεις των αντιπάλων. Ας κάνουν ότι θέλουν, μην ασχοληθείτε μαζί τους. Μόνο φωνή για την ομάδα, τίποτα άλλο. Θα είναι καταστροφικό να χαλάσει αυτή η ωραία προσπάθεια της ομάδας. Προσοχή και τα μάτια σας 14. Μην ασχολείστε με τον Λουτσέσκου, γελάστε μαζί του αν θέλετε, αλλά τίποτα άλλο.

Τώρα για την ανακοίνωση του ΠΑΟΚ για τον Μπακασέτα, να μιλάει για θέατρο η ομάδα, που πήρε ένα παιχνίδι φορώντας διχτάκι στον προπονητή της και βάζοντας τον στο καροτσάκι, ε εντάξει πάει πολύ. Υπάρχει κόσμος, που βλέπει και καταλαβαίνει. Δεν χρειάζεται άλλη προσπάθεια γίνατε σαν την ομάδα του Πειραιά.

Ο Μπακασέτας είναι παικτάρα, ψυχάρα, έκανε ένα λάθος, που τσίμπησε στις προκλήσεις του Ταίσον, αλλά φαίνεται, ότι η απόκτησή του από τον Παναθηναϊκό πόνεσε πολύ…

Τάσος Νικολογιάννης
Τάσος Νικολογιάννης Eχει περάσει σχεδόν όλη του την ζωή στο ρεπορτάζ του Παναθηναϊκού. Από μικρός ήθελε να ασχοληθεί με τη δημοσιογραφία και όταν αποφοίτησε από το εργαστήρι επαγγελματικής δημοσιογραφίας ξεκίνησε την καριέρα του στον «ΦΙΛΑΘΛΟ» το 1984. Αφού πέρασε από το ρεπορτάζ Πειραϊκών, Β΄Εθνικής και διαιτησίας, το καλοκαίρι του 1986, το όνειρό του έγινε πραγματικότητα! Ανέλαβε το ρεπορτάζ του «τριφυλλιού», το οποίο ακολουθεί μέχρι και σήμερα, σε μια πορεία γεμάτη ειδήσεις, πολλά γραπτά, πολλές χαρές, αλλά και λύπες και αμέτρητα ταξίδια! Το 2003 έφυγε από τον «ΦΙΛΑΘΛΟ» και πήγε στο «SPORTIME». Δυο χρόνια αργότερα πήρε…μεταγραφή για τη «SPORTDAY», και το 2015 πήγε στην «ΠΡΑΣΙΝΗ», ενώ από το 2021 συνεργάζεται με το SDNA.GR. Από το 2000 και μετά πήγε στον ΣΠΟΡ FM 94.6 με διάλλειμα τριών ετών όπου μεταπήδησε στο SPORT24 Radio. Στο PANATHINAIKOS24.gr γράφει με στόχο την έγκαιρη και έγκυρη ενημέρωση για τους φίλους του Παναθηναϊκού. Είναι μέλος της ΕΣΗΕΑ και του ΠΣΑΤ.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.