ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

«Καθάρισε» τον Κολοσσό με άνεση ο Παναθηναϊκός AKTOR

Εύκολο απόγευμα για τον Παναθηναϊκό AKTOR στο ΟΑΚΑ! Οι "πράσινοι" έκαναν το καθήκον τους απέναντι στον Κολοσσό στο ΟΑΚΑ επικρατώντας 97-75 για την 19η αγωνιστική της Stoiximan Basket League και συνεχίζουν να προελαύνουν. Ο Ντίνος Μήτογλου πρώτος σκόρερ για το τριφύλλι με 13 πόντους.

«Καθάρισε» τον Κολοσσό με άνεση ο Παναθηναϊκός AKTOR

Εύκολο απόγευμα για τον Παναθηναϊκό AKTOR στο ΟΑΚΑ! Οι “πράσινοι” έκαναν το καθήκον τους απέναντι στον Κολοσσό στο ΟΑΚΑ επικρατώντας 97-75 για την 19η αγωνιστική της Stoiximan Basket League και συνεχίζουν να προελαύνουν. Ο Ντίνος Μήτογλου πρώτος σκόρερ για το τριφύλλι με 13 πόντους.

Πλουραλισμός στο σκοράρισμα για την ομάδα του Εργκίν Αταμάν καθώς σκόραραν και οι 12 παίκτες που χρησιμοποιήθηκαν, οδηγώντας σε μια ακόμη νίκη τον εξάστερο, που ερχόταν με φόρα από τη Μαδρίτη και τον θρίαμβο επί της Ρεάλ!

Νωθρό το ξεκίνημα του Παναθηναϊκού στο πρώτο δεκάλεπτο με τον Κολοσσό να διεκδικεί ό,τι περισσότερο μπορεί, αλλά με μπροστάρηδες τους Ναν και Μπαλτσερόφσκι το σκορ έφτασε στο +5 (19-14) στο 6′. Οι Ροδίτες ανέβασαν ρυθμό και με ευστοχία στα τρίποντα, κατάφεραν να πάνε στο πρώτο δεκάλεπτο με το 26-26.

Oριστικό: Aλλάζει έδρα η Μακάμπι για τα ματς με τον Παναθηναϊκό!
Oριστικό: Aλλάζει έδρα η Μακάμπι για τα ματς με τον Παναθηναϊκό! 10.396 ΠΡΟΒΟΛΕΣ
Καυτοί» Ροδίτες έξω από τα 6,75 στο 1ο δεκάλεπτο με 6/9 τρίποντα!" />Καυτοί» Ροδίτες έξω από τα 6,75 στο 1ο δεκάλεπτο με 6/9 τρίποντα!" />

Στη δεύτερη περίοδο ο Κολοσσός πήρε το προβάδισμα, αλλά με Λεσόρ και Σλούκα ο Παναθηναϊκός έχτισε ένα σερί 8-0 φεύγοντας στο +7 (36-29) βάζοντας τα θεμέλια νίκης. Παρά τη μείωση του σκορ ο Παναθηναϊκός ξέφυγε για πρώτη φορά σε διψήφιο σκορ +11 (45-34) και έκλεισε το πρώτο ημίχρονο στο +9 (51-42).

Στο δεύτερο μέρος ο Παναθηναϊκός έσφιξε και την άμυνα και με πρωταγωνιστές τους Μήτογλου και Καλαϊτζάκη προηγήθηκε με 17 πόντους (62-45), στο 23 και έκλεισε το τρίτο δεκάλεπτο στο +21 (79-58).

Στην τέταρτη περίοδο δεν άλλαξε τίποτα με τη διαφορά να πηγαίνει στο +23 για το τελικό 96-73 του Παναθηναϊκού.

Τα δεκάλεπτα: 26-26, 51-42, 79-58, 96-73

Δείτε εδώ τα στατιστικά του ματς

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.