Τάσος Νικολογιάννης

Μπακασέτας, Ιωαννίδης, Σλούκας, Μήτογλου οδηγούν τον Παναθηναϊκό και πάλι στην κορυφή!

Ο Τάσος Νικολογιάννης γράφει για τους Έλληνες παίκτες, που οδηγούν σε επιτυχία τον Παναθηναϊκό σε ποδόσφαιρο και μπάσκετ και επανέφεραν το χαμόγελο στους φίλους της ομάδας.

Πάντα με ελληνικό κορμό ο Παναθηναϊκός έκανε επιτυχίες και στο ποδόσφαιρο και στο μπάσκετ.Αυτό τα τελευταία χρόνια δεν υπήρχε και δεν είναι τυχαίο, ότι η ομάδα ήταν μακριά από τις επιτυχίες και στα δύο αθλήματα.

Πλέον οι Ελληνες παίκτες είναι σημείο αναφοράς και στο ποδόσφαιρο και στο μπάσκετ. Ο Παναθηναϊκός τα έσκασε και έφερε τον Μπακασέτα, που τον ήθελαν και άλλες ελληνικές ομάδες τον Γενάρη και βλέπουμε τον Τάσο πόσο καθοριστικός είναι από την ημέρα, που ήρθε. Φυσικά ήρθε και ταίριαξε αμέσως με τον Φώτη Ιωαννίδη, που έχει εξελιχθεί στον κορυφαίο Έλληνα φορ και στον Έλληνα παίκτη, για τον οποίο γίνεται ο μεγαλύτερος ντόρος στην Ευρώπη. Ο Τάσος και ο Φώτης είναι πρωταγωνιστές και ο Παναθηναϊκός είναι στο -3 από την κορυφή μετά το διπλό στο Φάληρο και έχει μπροστά του τα ντέρμπι με ΠΑΟΚ και ΑΕΚ, ενώ είναι ήδη και στον τελικό κυπέλλου. Ο Μπάκα και ο Ιωαννίδης μαζί με τους άλλους συμπαίκτες τους έχουν επαναφέρει το χαμόγελο στον κόσμο του Παναθηναϊκού, που βλέπει πάλι προοπτική και όραμα.

Στο μπάσκετ ο Παναθηναϊκός τα έσκασε και πήρε τον Σλούκα, που έμεινε ελεύθερος από τον Ολυμπιακό. Εδώ πρέπει να πούμε και ένα ευχαριστώ στον Γιώργο Μπαρτζώκα, που δεν ήθελε τον Σλούκα και το έκανε ακόμα πιο εύκολο και όπως βλέπουμε από αυτά που κάνει ο Κώστας στο γήπεδο ο Ελληνας τεχνικός ……δικαιώθηκε. Το δώρο το πήρε ο Παναθηναϊκός το ξετύλιξε και το απολαμβάνει. Ο Σλούκας ήταν συγκλονιστικός την Παρασκευή και ήταν ο βασικός λόγος της νίκης με ανατροπή του Παναθηναϊκού επί της Μπαρτσελόνα. Κοντά του φυσικά είναι ο Ντίνος Μήτογλου, που επέστρεψε το καλοκαίρι και είναι από τους βασικούς πυλώνες του Παναθηναϊκού στην ξέφρενη πορεία του στην Ευρωλίγκα και στην προσπάθεια, για να επιστρέψει στην κορυφή του πρωταθλήματος.

Ο Τάσος, ο Κώστας με τον Φώτη, τον Ντίνο και τα άλλα παιδιά επανέφεραν το χαμόγελο στους φίλους του Παναθηναϊκού, που έχουν περάσει τόσα και τόσα τα τελευταία χρόνια και τους αξίζουν τα καλύτερα.

Exit mobile version