ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Γουίλκινς: «Kαθαρό το κόψιμο του Βράνκοβιτς – Μας… κορόιδευαν στον τελικό με την Μπαρτσελόνα οι διαιτητές»

Ο Ντομινίκ Γουίλκινς με δηλώσεις του σε ισπανικό Μέσο αναφέρθηκε στο πρώτο ευρωπαϊκό του Παναθηναϊκού στο Παρίσι και συγκεκριμένα στην τάπα του Στόγιαν Βράνκοβιτς.

Γουίλκινς: «Kαθαρό το κόψιμο του Βράνκοβιτς - Μας... κορόιδευαν στον τελικό με την Μπαρτσελόνα οι διαιτητές»

Στις 11 Απριλίου συμπληρώνονται 28 χρόνια από το μυθικό πρώτο ευρωπαϊκό τρόπαιο του Παναθηναϊκό στο Παρίσι, όταν το τριφύλλι είχε επικρατήσει της Μπαρτσελόνα στο “Παλέ Ντε Μπερσί” 67-66 ράβοντας στη φανέλα το πρώτο από τα έξι αστέρια του.

Ένας από τους μεγάλους πρωταγωνιστές εκείνου του ματς και εκείνης της τεράστιας πορείας προς την κούπα ήταν ο σπουδαίος Ντομινίκ Γουίλικινς. Ο Αμερικανός Hall Of Famer ο οποίος είχε πετύχει 16 πόντους στον τελικό, μίλησε στην Mundo Deportivo για τον ρόλο που κατέχει στους Ατλάντα Χοκς, αλλά και για το πρώτο ευρωπαϊκό του Παναθηναϊκού, τονίζοντας ότι μόνο οι “πράσινοι” θα μπορούσαν να έχουν παράπονα από τη διαιτησία σε εκείνο το ματς.

Μάλιστα ξεκαθάρισε ότι η τάπα του Βράνκοβιτς στον Καρνισόβας ήταν νόμιμη!

Ήττα με κάτω τα χέρια στο ΣΕΦ και αντίο πρωτάθλημα
Ήττα με κάτω τα χέρια στο ΣΕΦ και αντίο πρωτάθλημα 4.625 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

«Πώς θυμάμαι το μπλοκ του Βράνκοβιτς στο Μοντέρο; Θυμάμαι ότι ο διαιτητής κορόιδευε και ότι κερδίσαμε το παιχνίδι με μπλοκ στο τέλος του παιχνιδιού. Αυτό θυμάμαι. Το μπλοκ ήταν νόμιμο».

Θυμίζουμε ότι λίγο πριν το τέλος του ματς και αμέσως μετά τη φάση που ο Παναγιώτης Γιαννάκης χάνει την μπάλα μέσα από τα χέρια του, η κατοχή περνά στην πλευρά της Μπαρτσελόνα με το χρονόμετρο να μένει κολλημένο για τουλάχιστον οκτώ δευτερόλεπτα στα 4,9″ δευτερόλεπτα, χρόνος ο οποίος διατηρήθηκε και μετά το μπλοκ του Βράνκοβιτς.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.