ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Ιωαννίδης: «Η απάντησή μου θα δοθεί στο γήπεδο – Κάθε ματς είναι τελικός»

Όλα όσα ανέφερε ο Φώτης Ιωαννίδης.

Ιωαννίδης: «Η απάντησή μου θα δοθεί στο γήπεδο - Κάθε ματς είναι τελικός»

Αναλυτικά όσα είπε ο Φώτης Ιωαννίδης:

Για το υπάρχει αγωνία για το ματς την Τετάρτης με την ΑΕΚ; «Κάθε παιχνίδι είναι τελικός, αγωνία δεν υπάρχει. Ετοιμαζόμαστε απλός για ένα μεγάλο παιχνίδι. Ήδη το μυαλό μας βρίσκεται εκεί και είμαστε έτοιμοι να τους αντιμετωπίσουμε. »

Για αν δείχνει στον κόσμο ότι θέλει να το πάρεις μόνος του αυτό το πρωτάθλημα: «Στόχος μου είναι να βοηθάω όσο περισσότερο μπορώ, αυτό έχω πει. Νιώθω ότι είμαι σε πολύ καλή κατάσταση και ότι μπορώ να κάνω τα πάντα για να βοηθήσω την ομάδα, να κατακτήσει το πρωτάθλημα. Αυτός είναι ο στόχος μου και αυτό προσπαθώ να κάνω σε κάθε παιχνίδι.»

«Έγινε λάθος στην εγχείρηση, τον… διέλυσαν!»: To 8άρι-κομπιούτερ που θα άλλαζε τον Παναθηναϊκό χάθηκε σε μια μέρα
«Έγινε λάθος στην εγχείρηση, τον… διέλυσαν!»: To 8άρι-κομπιούτερ που θα άλλαζε τον Παναθηναϊκό χάθηκε σε μια μέρα 126.183 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Για το πως βελτιώνετε ένας ποδοσφαιριστής κατά την γνώμη σου: «Γενικά δεν βλέπω πολύ ποδόσφαιρο. Αλλά παρατηρώ εννοείτε τους μεγάλους επιθετικούς. Αυτά τα πράγματα μπορούσα και τα έκανα από πριν. Απλώς πλέον τα κάνω με μεγαλύτερη συχνότητα. Είναι πράγματα που τα έκανα και στο παρελθόν».

Για το αν θέλει να πει κάτι για αυτά που ακούστηκαν μέσα στην εβδομάδα; «Δεν έχω να πω κάτι. Η απάντησή μου θα δοθεί στο γήπεδο. Δεν ασχολούμαι με αυτά. Είμαι ένας άνθρωπος, ο οποίος κάνω τα πάντα όσο πιο καθαρά γίνετε και είμαι δίκαιος. Οπότε δεν είχα να φοβηθώ κάτι».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.