ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Αλαφούζος: «Κατσικογιάννης δάσκαλος, ή μαθητής των Σπάθα , Νταμπάνοβιτς και Στάβρεφ;»

Το ποστάρισμα του Γιάννη Αλαφούζου για τον διαιτητή του Λαμία-ΠΑΟΚ!

Αλαφούζος: «Κατσικογιάννης δάσκαλος, ή μαθητής των Σπάθα , Νταμπάνοβιτς και Στάβρεφ;»

Ο Γιάννης Αλαφούζος σχολίασε με σκωπτικό ύφος τη διαιτησία του Κατσικογιάννη στο Λαμία-ΠΑΟΚ, τονίζοντας χαρακτηριστικά: «Δεν ξέρω αν πρέπει να κλαίμε ή να γελάμε».

Θυμίζουμε ότι ο Κατσικογιάννης κράτησε 14′ λεπτά καθυστερήσεις στο ματς του “Αθανάσιος Διάκος” ανάμεσα στη Λαμία και τον ΠΑΟΚ με τους φιλοξενούμενους να ισοφαρίζουν στο 100ο λεπτό της αναμέτρησης με τον Σβαμπ, παραμένοντας ζωντανοί στο πρωτάθλημα.

«Κατσικογιάννης δάσκαλος, η μαθητής των Σπάθα, Νταμπάνοβιτς και Στάβρεβ ; Δεν ξέρω αν πρέπει να κλαίμε η να γελάμε…» ανέφερε στο twitter ο Γιάννης Αλαφούζος.

Διαστημικό 10άρι: Ο Αργεντίνος παικταράς που κανείς δεν κατάλαβε γιατί δεν έπαιξε στον ΠΑΟ
Διαστημικό 10άρι: Ο Αργεντίνος παικταράς που κανείς δεν κατάλαβε γιατί δεν έπαιξε στον ΠΑΟ 283.811 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.