Μπάσκετ

Παναθηναϊκός: Χωρίς Καλαϊτζάκη και Αντετοκούνμπο κόντρα στον Άρη

Παναθηναϊκός: Χωρίς Καλαϊτζάκη και Αντετοκούνμπο κόντρα στον Άρη

Ο Παναθηναϊκός θα αντιμετωπίσει τον Άρη στη Θεσσαλονίκη χωρίς τον Κώστα Αντετοκούνμπο και τον Παναγιώτη Καλαϊτζάκη, την στιγμή που εκτός θα είναι ξανά, οι Κώστας Σλούκας και Χουάντσο Ερνανγκόμεθ.

Ο Παναθηναϊκός φιλοξενείται από τον Άρη (13/05, 17:15, ΕΡΤ3), σε ένα αδιάφορο βαθμολογικά παιχνίδι, αφού αμφότερες οι ομάδες έχουν εξασφαλίσει ακριβώς τη θέση τους στην κατάταξη ανεξαρτήτως αποτελέσματος.

Για τους «πράσινους», πέρα από τις ήδη γνωστές απουσίες των Κώστα Σλούκα και Χουάντσο Ερνανγκόμεθ, που αντιμετωπίζουν αμφότεροι θλάση και βρίσκονται σε θεραπευτική αγωγή για να προλάβουν το Final Four του Βερολίνου, προέκυψαν δύο ακόμη προβλήματα για τη συγκεκριμένη αναμέτρηση.

Συγκεκριμένα, ο Παναγιώτης Καλαϊτζάκης δεν θα αγωνιστεί λόγω ίωσης, ενώ ο Κώστας Αντετοκούνμπο δεν ταξίδεψε στη Θεσσαλονίκη, λόγω μίας οικογενειακής υπόθεσης.

Όπως είναι λογικό, η εξέλιξη αυτή βάζει «εμπόδια» στη δεδομένη επιθυμία του Εργκίν Αταμάν να δώσει ανάσες στους βασικούς του παίκτες ενόψει Βερολίνου, αφού δύο από τους σημαντικότερους παίκτες της second unit τέθηκαν νοκ άουτ για το ματς στο «Αλεξάνδρειο».

Μεγάλη  ταλαιπωρία για τον Παναθηναϊκό!
POPULAR NOW Μεγάλη ταλαιπωρία για τον Παναθηναϊκό!

🏀 Διάβασε όλα τα νέα για τον Παναθηναϊκό στο μπάσκετ

FOLLOW
Newsletter Ενημερώσου για τις πιο πράσινες ειδήσεις της ημέρας
Καθημερινά όλα τα νέα για τον Παναθηναϊκό και τα blogs του panathinaikos24.gr στο inbox σου.
ΕΓΓΡΑΦΗ
ΚΛΕΙΣΙΜΟ