ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Αποθεώνει Αταμάν Euroleague: «Έχει ήδη εκπληρώσει την υπόσχεσή του να φέρει τον Έλληνα γίγαντα ξανά στο Final Four»

H Ευroleague ενθυμούμενη τις υποσχέσεις του Εργκίν Αταμάν, αποθεώνει τον προπονητή του Παναθηναϊκού!

Αποθεώνει Αταμάν Euroleague: «Έχει ήδη εκπληρώσει την υπόσχεσή του να φέρει τον Έλληνα γίγαντα ξανά στο Final Four»

χολιάζοντας τον χθεσινό ημιτελικό, η Euroleague τόνισε πως ο Παναθηναϊκός είχε μόνο τους Σλούκα και Παπαπέτρου ως παίκτες με εμπειρία σε διοργάνωση Final Four. Και τότε στράφηκε στον Τούρκο προπονητή, γράφοντας: «Ωστόσο, ένας άνθρωπος που σίγουρα δεν του λείπει η εμπειρία στο να αναπνέει τον αέρα του Final Four είναι ο προπονητής του Παναθηναϊκού, Εργκίν Αταμάν, ο οποίος κέρδισε το τρόπαιο σε συνεχόμενες σεζόν με την Αναντολού Εφές (2021 και 2022). Έχει ήδη εκπληρώσει την υπόσχεσή του στην preseason να καθοδηγήσει τον Έλληνα γίγαντα ξανά στη μεγάλη σκηνή του Final Four για πρώτη φορά μετά από 12 χρόνια».

Συνεχίζοντας, αναφέρει για τον Αταμάν το πως χειρίστηκε την απειρία των παικτών του στο Final Four, δίνοντάς τους εντολή να αντιμετωπίσουν τον ημιτελικό όπως κάθε κανονική βραδιά: «Είπα στα παιδιά στα αποδυτήρια να μην πιστεύουν ότι αυτό είναι ένα παιχνίδι Final Four. Είναι μόνο ένα παιχνίδι που πρέπει να κερδίσουμε. Αυτό είναι όλο. Απλά παίξτε όπως έχουμε κάνει όλη τη σεζόν. Ήμασταν η καλύτερη αμυντική ομάδα στην EuroLeague αυτή τη σεζόν. Βάλτε λοιπόν αυτή την επιθετικότητα στο γήπεδο και απλά κάντε το παιχνίδι μας».

Υπόσχομαι ότι θα φέρουμε το 7ο αστέρι στο ΟΑΚΑ»" />

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.