ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Απάντησε στον Μπαρτζώκα ο Αταμάν: «Mην μιλάς για μένα, κάποια στιγμή θα πάρεις Ευρωλίγκα, μην ζηλεύεις»

«Βόμβες» από Εργκίν Αταμάν για Μπαρτζώκα και τη διαιτησία μετά τη νίκη του Παναθηναϊκού (83-76) επί του Ολυμπιακού στον τρίτο τελικό.

Απάντησε στον Μπαρτζώκα ο Αταμάν: «Mην μιλάς για μένα, κάποια στιγμή θα πάρεις Ευρωλίγκα, μην ζηλεύεις»

Ο Εργκίν Αταμάν αντέδρασε στις δηλώσεις του Γιώργου Μπαρτζώκα και εξέφρασε παράπονα για τη διαιτησία μετά τη νίκη με 83-76 στον τρίτο τελικό.

Αναλυτικά:

Άκουσα ότι ο φίλος μου ο Μπαρτζώκας μίλησε πάλι για μένα Φίλε μου, σταμάτα να μιλάς για μένα. Ο καθένας να κάνει τη δουλειά του. Στο μέλλον μπορείς να πάρεις κάποια Ευρωλίγκα, δεν χρειάζεται να ζηλεύεις. Ξέρω ότι είναι κάτι που θέλει. Στο προηγούμενο παιχνίδι πάλι είπε για μένα. Κάνε τη δουλειά σου, μην αναφέρεσαι στο όνομά μου στη συνέντευξη Τύπου.

Σήμερα παίξαμε μπάσκετ. Είμαστε η καλύτερη ομάδα μπάσκετ στην Ευρώπη και το δείξαμε σε όλη τη σεζόν. Παρακαλώ αφήστε μας να παίξουμε μπάσκετ. Το είπα όχι μόνο μετά το προηγούμενο παιχνίδι, αλλά μετά και το ματς με τον Άρη στη Θεσσαλονίκη. Είναι μπάσκετ, όχι NFL. Μου είπαν ‘έχεις δίκιο’. Ο καλύτερος σκόρερ στην Ευρωλίγκα, που έχει 5-6 βολές μέσο όρο, δεν είχε βολές στα δύο πρώτα παιχνίδια. Αφήστε μας να παίξουμε μπάσκετ, δείξαμε ότι είμαστε καλύτερη ομάδα. Αν μας αφήσουν να παίξουμε μπάσκετ την Τετάρτη, θα προσπαθήσουμε να κερδίσουμε. Αν δεν τα καταφέρουμε, θα συγχαρούμε τον αντίπαλο.

Βγήκαν αποδόσεις: Τόσο δίνουν οι στοιχηματικές να ντυθεί στα πράσινα ο Βεζένκοφ!
Βγήκαν αποδόσεις: Τόσο δίνουν οι στοιχηματικές να ντυθεί στα πράσινα ο Βεζένκοφ! 32.002 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.