ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Παναθηναϊκός: Τη Δευτέρα 17/6 η επίσημη «πρώτη» στο Κορωπί – Στο Σλάντμινγκ της Αυστρίας το βασικό στάδιο της προετοιμασίας

Tη Δευτέρα (17/6) ο Παναθηναϊκός θα πραγματοποιήσει την πρώτη του συγκέντρωση ενόψει της νέα σεζόν, ενώ από τις 23/6 μέχρι και τις 6 Ιουλίου θα πραγματοποιηθεί στο Σλάντμινγκ της Αυστρίας το βασικό στάδιο της προετοιμασίας της ομάδας.

Παναθηναϊκός: Τη Δευτέρα 17/6 η επίσημη «πρώτη» στο Κορωπί - Στο Σλάντμινγκ της Αυστρίας το βασικό στάδιο της προετοιμασίας

Αναλυτικά όσα αναφέρει η πράσινη ΠΑΕ:

Οι διακοπές -για τους περισσότερους ποδοσφαιριστές- ολοκληρώθηκαν, οι μπαταρίες γέμισαν και τώρα ήρθε η ώρα για την έναρξη της θερινής προετοιμασίας του Παναθηναϊκού ενόψει της ιδιαίτερα απαιτητικής νέας σεζόν!

Τη Δευτέρα, 17 Ιουνίου, το πρωί οι Πράσινοι έχουν ραντεβού στο προπονητικό κέντρο της ομάδας, στο «Γεώργιος Καλαφάτης», προκειμένου να ξεκινήσουν το «χτίσιμο» της νέας περιόδου. Εκεί θα έχουν την ευκαιρία να γνωρίσουν τον νέο προπονητή του Παναθηναϊκού, Ντιέγκο Αλόνσο, υπό τις οδηγίες του οποίου -και του τιμ του, ασφαλώς- θα διεξαχθεί η προετοιμασία. Το πρώτο διήμερο έχουν προγραμματιστεί οι καθιερωμένες αιματολογικές και εργομετρικές εξετάσεις, ενώ η πρώτη προπόνηση της ομάδας έχει οριστεί για την Τετάρτη 19 Ιουνίου στις 7 μ.μ.

Οι ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού θα παραμείνουν στην Αθήνα έως το Σάββατο, οπότε και θα αναχωρήσει η αποστολή με προορισμό την Αυστρία. Από την Κυριακή 23 Ιουνίου έως και το Σάββατο 6 Ιουλίου, η βάση του Τριφυλλιού θα βρίσκεται στο Σλάντμινγκ της Αυστρίας. Επί αυστριακού εδάφους θα πραγματοποιηθούν τρεις φιλικές αναμετρήσεις (λεπτομέρειες θα γνωστοποιηθούν προσεχώς).

Πάμε για έκπληξη: Αυτόν δείχνουν πρώτο οι δημοσκοπήσεις για την προεδρία του ΠΑΣΟΚ
Πάμε για έκπληξη: Αυτόν δείχνουν πρώτο οι δημοσκοπήσεις για την προεδρία του ΠΑΣΟΚ 288.588 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Από το πρώτο προσκλητήριο της Δευτέρας θα απουσιάζουν με άδεια οι Έλληνες διεθνείς Ιωαννίδης, Μπακασέτας, Κώτσιρας, Λημνιός και όσοι συμμετέχουν στο Euro 2024, δηλαδή οι Μαξίμοβιτς, Μλαντένοβιτς, Τσέριν, Σπόραρ, Βέρμπιτς, Κλεϊνχέισλερ.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.