ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Κώτσιρας: «Θα δώσω τον καλύτερο μου εαυτό για να πετύχει η ομάδα τους στόχους της»

Το μήνυμα του Γιάννη Κώτσιρα μέσα από την επίσημη σελίδα της ΠΑΕ Παναθηναϊκός στο Instagram.

Κώτσιρας: «Θα δώσω τον καλύτερο μου εαυτό για να πετύχει η ομάδα τους στόχους της»

Αναλυτικά όσα ανέφερε ο Γιάννης Κώτσιρας μέσα από τα social media της ΠΑΕ Παναθηναϊκός:

«Από σήμερα βρίσκομαι και εγώ στην προετοιμασία του Παναθηναϊκού έχοντας υπογράψει το νέο μου συμβόλαιο και είμαι πολύ χαρούμενος γι΄ αυτό. Θέλω να υποσχεθώ στους φίλους του Παναθηναϊκού ότι θα δώσω τον καλύτερο μου εαυτό για να πραγματοποιήσει η ομάδα του στόχους της».

Δεσύλλας: «Αλλάζει εντελώς ταυτότητα ο Παναθηναϊκός του Αλόνσο – Όσα δουλεύει ο Ουρουγουανός στην Αυστρία»
Δεσύλλας: «Αλλάζει εντελώς ταυτότητα ο Παναθηναϊκός του Αλόνσο – Όσα δουλεύει ο Ουρουγουανός στην Αυστρία» 21.080 ΠΡΟΒΟΛΕΣ
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Panathinaikos FC (@fcpanathinaikos)

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.