ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Η προετοιμασία του Παναθηναϊκού στο μπάσκετ

Ο προγραμματισμός που υπάρχει για την προετοιμασία ενόψει της νέας σεζόν

Η προετοιμασία του Παναθηναϊκού στο μπάσκετ

Όπως και πέρσι το καλοκαίρι, έτσι και φέτος, ο Εργκίν Αταμάν θα κάνει το βασικό στάδιο προετοιμασίας με τους παίκτες του στη Σλοβενία, όμως αυτό δεν θα είναι το μοναδικό ταξίδι για το τριφύλλι.

Οι πρωταθλητές Ευρώπης και Ελλάδας θα πάνε ακολούθως στο Ντουμπάι για να δώσουν εκεί κάποια φιλικά προετοιμασίας με την Dubai BC (που θα μπει στην ABA League την ερχόμενη σεζόν) και τη Ρεάλ Μαδρίτης, ενώ αργότερα θα μεταβούν ομαδικώς στη Μύκονο.

Εκεί δεν θα πάνε, βέβαια, για αγωνιστικούς λόγους, αλλά για να υλοποιήσουν το ταξίδι-πριμ που τους έταξε ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος στα αποδυτήρια του ΟΑΚΑ μετά την κατάκτηση του τροπάιο της Stoiximan Basket League στο Game 5 των τελικών με τον Ολυμπιακό.

Αυτόν τον σέντερ θέλει ο Αταμάν!
Αυτόν τον σέντερ θέλει ο Αταμάν! 21.050 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.