ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Γκαγκάτσης: «Καμία συμμαχία Ολυμπιακού-ΠΑΟΚ»

Διαψεύδει ο νέος προέδρος της ΕΠΟ για τα περί συμμαχιών ΠΑΟΚ-Ολυμπιακού!

Γκαγκάτσης: «Καμία συμμαχία Ολυμπιακού-ΠΑΟΚ»

Ο επόμενος πρόεδρος της ΕΠΟ, μοναδικός υποψήφιος στις εκλογές της 22ης Ιουλίου, αντέδρασε στις δηλώσεις του προέδρου της ΕΠΣ Ανατολικής Αττικής, Δημήτρη Γιαρένη, που έκανε λόγο για νταλαβερτζήδες και “συμμαχία ΠΑΟΚ-Ολυμπιακού” στη νέα διοίκηση της Ομοσπονδίας, ενώ ζήτησε να γίνει ονομαστική ψηφοφορία στον διοικητικό απολογισμό, κάτι που δεν συνέβη, μιας κι έλειπαν από την αίθουσα ορισμένα από τα μέλη.

«Αυτή η διοίκηση, εκλέγεται ανεξάρτητη, θέλοντας να εισφέρει στην ισονομία και δικαιοσύνη του ελληνικού ποδοσφαίρου. Τώρα ότι εσείς λέτε για νταλαβερτζήδες ΑΕΚ-ΠΑΟΚ, συμμαχία ΠΑΟΚ-Ολυμπιακού.

Δεν μίλησε για ομάδες, μίλησε για ονόματα ο κ.Μπέος. Εσείς πήρατε τον λόγο, καλά κάνατε και μιλήσατε για ονομαστική ψηφοφορία. Εσείς πήρατε τον λόγο για να μιλήσετε για συμμαχίες. Αυτή η διοίκηση που εκλέγεται στις 22 Ιουλίου, δεν υπάρχει καμία συμμαχία ΠΑΟΚ-Ολυμπιακός. Εκλέγεται για να εισφέρει και να υπηρετήσει το ελληνικό ποδόσφαιρο. Τώρα, ότι κάποιος σας είπε για να πείτε περί συμμαχίες και νταλαβερζήδες, είναι διαφορετικό κομμάτι. Ότι ήμουν αντιπρόεδρος και CEO της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, δεν σημαίνει ότι παω ως σύμβουλος του ΠΑΟΚ. Αυτή η διοίκηση έχει εκλεγεί για να φέρει καθαρότητα στο ελληνικό ποδόσφαιρο.

Διαστημικό 10άρι: Ο Αργεντίνος παικταράς που κανείς δεν κατάλαβε γιατί δεν έπαιξε στον ΠΑΟ
Διαστημικό 10άρι: Ο Αργεντίνος παικταράς που κανείς δεν κατάλαβε γιατί δεν έπαιξε στον ΠΑΟ 285.301 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Υπήρχαν σκιές τα δύο τελευταία χρόνια αλλά δεν υπάρχει καμία συμμαχία. Όποιος θέλει ακολουθεί, μόνο ενωτικά μπορούμε να προχωρήσουμε. Δεν υποχρεώνω κανέναν να ψηφίσει εμένα ή κάποιον από την παράταξη της οποίας ηγούμαστε. Εδώ όλοι είμαστε για να υπηρετήσουμε όλα τα μέλη της συνέλευσης, το ερασιτεχνικό και επαγγελματικό ποδόσφαιρο. Η νέα διοίκηση δεν ζητάει ούτε μία μέρα πίστωση. Θα φανεί από την πρώτη μέρα για το τι είναι ικανή να κάνει αυτή η διοίκηση»

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.