ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

«Ετοιμάζει νέα πρόταση στη Γκρέμιο για Παβόν ο Παναθηναϊκός»

Βραζιλιάνος ρεπόρτερ αναφέρει ότι ο Παναθηναϊκός θα καταθέσει εκ νέου πρόταση στην Γκρέμιο για τον Κριστιάν Παβόν.

«Ετοιμάζει νέα πρόταση στη Γκρέμιο για Παβόν ο Παναθηναϊκός»

Σύμφωνα με τον Βραζιλιάνο ρεπόρτερ, Μπρούνο Σοάρες, ο Παναθηναϊκός σκοπεύει να καταθέσει βελτιωμένη πρόταση για τον Κρίστιαν Παβόν.

«Για τον Παβόν έχει γίνει ήδη μια πρόταση από την ελληνική ομάδα, η οποία όμως απορρίφθηκε γιατί το ποσό ήταν πολύ κοντά σε αυτό που έδωσε η Γκρέμιο για να τον υπογράψει.

Τώρα, ο Μπρούνο Σοάρες αποκαλύπτει ότι η ομάδα μπορεί να δεχθεί μια νέα πρόταση για τον αθλητή. Ο Παναθηναϊκός σκοπεύει να αυξήσει την προσφορά τόσο για την ομάδα, όσο και για τον ποδοσφαιριστή.

Διαστημικό 10άρι: Ο Αργεντίνος παικταράς που κανείς δεν κατάλαβε γιατί δεν έπαιξε στον ΠΑΟ
Διαστημικό 10άρι: Ο Αργεντίνος παικταράς που κανείς δεν κατάλαβε γιατί δεν έπαιξε στον ΠΑΟ 285.324 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Εάν γίνει αυτό, υπάρχει πράγματι πιθανότητα ο παίκτης και η ομάδα να πειστούν για το “deal”. Απόδειξη για αυτό είναι ότι η πιθανή αποχώρηση έχει κάνει την ομάδα να ψάχνει ήδη αντικαταστάτη στο μεταγραφικό παζάρι» αναφέρει χαρακτηριστικά το “br.bolavip.com“».

Να σημειωθεί ότι μέχρι τώρα δεν έχει επιβεβαιωθεί ούτε η ύπαρξη της πρώτης πρότασης για την οποία κάνουν λόγο οι Βραζιλιάνοι.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.