ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Αποστολή στην Αυστρία 2024

Έκπληξη με Ίβανσιτς στην προπόνηση του Παναθηναϊκού!

Μια πολύ ευχάριστη έκπληξη περίμενε την αποστολή του Παναθηναϊκού στο Σλάντμινγκ της Αυστρίας, καθώς στην πρωινή προπόνηση της Κυριακής, το "παρόν" έδωσε ο πρώην άσος του τριφυλλιού, Αντρέας Ίβανσιτς! Αποστολή στο Σλάντμινγκ: Διονύσης Δεσύλλας

Έκπληξη με Ίβανσιτς στην προπόνηση του Παναθηναϊκού!

Με μια ιδιαίτερη και άκρως ευχάριστη παρουσία διεξήχθη το πρωί της Κυριακής η προπόνηση του Παναθηναϊκού στην Αυστρία.

Συγκεκριμένα στο προπονητικό κέντρο του Σλάντμινγκ, έδωσε το “παρόν” ένας… φίλος από τα παλιά. Ο λόγος για τον σπουδαίο Αντρέας Ίβανσιτς. Ο Αυστριακός πρώην παίκτης του Παναθηναϊκού βρέθηκε στο μέρος όπου γίνεται η προετοιμασία της ομάδας και είχε θερμούς εναγκαλισμούς με ανθρώπους που γνώριζε από το παρελθόν, όπως ο Γρηγόρης Παπαβασιλείου και ορισμένοι από τους φροντιστές που βρίσκονται στην ομάδα από τον καιρό που ο “Μότσαρτ” φορούσε το τριφύλλι.

Σε ό,τι αφορά την προπόνηση αυτή πραγματοποιήθηκε σε… φουλ ρυθμούς. Παρά το γεγονός ότι δεν έχουν περάσει, παρά μόνο λίγες ώρες από το φιλικό ξεμούδιασμα και το 14-0 με την Ουνιόν Χάουζ, ο Ντιέγκο Αλόνσο δεν… χαρίστηκε στους παίκτες του.

Παναθηναϊκός: Τα highlights από το 14-0 επί της Χάους Ιμ Ένσταλ
Παναθηναϊκός: Τα highlights από το 14-0 επί της Χάους Ιμ Ένσταλ 1.484 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Το πρόγραμμα ήταν δυνατό και περιελάμβανε ασκήσεις φυσικής κατάστασης για περίπου μισή ώρα, rondo, τακτική και εξάσκηση στις στατικές φάσεις.

Μοναδική απουσία ο νεαρός Κρυπαράκος που τραυματίστηκε στις πρώτες ημέρες της προετοιμασίας.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.