ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Μάγκας και… ανοιχτοχέρης: Ο Παναθηναϊκός αποδεσμεύει τον Βιλντόσα για να πάει στον Ολυμπιακό!

Σε μια ένδειξη... μεγαλοψυχίας, ο Παναθηναϊκός αποδεικνύει ότι δεν θέλει να κρατήσει «δέσμιο» στο ΟΑΚΑ τον Λούκα Βιλντόσα και έτσι προχωρά στην αποδέσμευση του ώστε να τον αφήσει να πάει στον Ολυμπιακό!

Μάγκας και... ανοιχτοχέρης: Ο Παναθηναϊκός αποδεσμεύει τον Βιλντόσα για να πάει στον Ολυμπιακό!

Τον σχεδιασμό του ενόψει της νέας σεζόν συνεχίζει ο Παναθηναϊκός ο οποίος έχει ήδη ανακοινώσει την απόκτηση του Λορέντσο Μπράουν για τρία χρόνια, ενώ παρελθόν αποτελούν ο Νίκος Χουγκάζ που αποδεσμεύτηκε και ο Λευτέρης Μαντζούκας που θα αγωνιστεί ως δανεικός στον Άρη για μια σεζόν.

Οι πρωταθλητές Ευρώπης και Ελλάδος όμως δεν σταματούν εκεί, αφού σειρά στις αποχωρήσεις αναμένεται να πάρει και ο Λούκα Βιλντόσα. Ο Αργεντινός γκαρντ δεν εγκλιματίστηκε ποτέ στο ΟΑΚΑ και ο Παναθηναϊκός δεν ήθελε να τον κρατήσει… δέσμιο.

Για τον λόγο αυτό προχωρά στην αποδέσμευση του και ο Βιλντόσα ο οποίος ωστόσο δεν θα φύγει από τη χώρα μας. Και αυτό γιατί εδώ και καιρό ο Αργεντινός έχει κάνει εδώ και καιρό μια προσέγγιση στον Ολυμπιακό προκειμένου να ενταχθεί σε αυτόν.

Αυτόν τον σέντερ θέλει ο Αταμάν!
Αυτόν τον σέντερ θέλει ο Αταμάν! 26.563 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Προφανώς οι άνθρωποι του Παναθηναϊκού το γνώριζαν εδώ και καιρό και για αυτόν τον λόγο σε μια ένδειξη… μεγαλοψυχίας, αλλά και σε μια απόδειξη ότι δεν “πάσχει” από συμπλέγματα και κόμπλεξ, του δίνει το δικαίωμα να μείνει ελεύθερος αποζημιώνοντας τον και αφήνοντας τον να φορέσει τα ερυθρόλευκα, μετά από μια σεζόν στην οποία κατέκτησε την Ευρωλίγκα και το πρωτάθλημα με το τριφύλλι στο στήθος!

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.