ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Γιαννακόπουλος σε Βιλντόζα: : «Δεν θα σε βάζουν ούτε 1” αν με ακολουθείς – Είσαι μάγκας, στο δίνω»

Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος "αποχαιρέτησε" στο Instagram με μια επική ατάκα τον Λούκα Βιλντόζα που ανακοινώθηκε από τον Ολυμπιακό!

Γιαννακόπουλος σε Βιλντόζα: : «Δεν θα σε βάζουν ούτε 1'' αν με ακολουθείς - Είσαι μάγκας, στο δίνω»

Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος έβγαλε το καπέλο στον Λούκα Βιλντόζα και στάθηκε στα… unfollow στο Instagram.

Αναλυτικά όσα ανέφερε ο ισχυρός άνδρας του Παναθηναϊκού Aktor μετά την ανακοίνωση της συμφωνίας του Βιλντόζα με τον Ολυμπιακό:

«Είσαι πολύ μάγκας ρε Λούκα, στο δίνω. Γνωρίζοντας πως ήταν να πας στον Ολυμπιακό πήρες κάτι λιγότερο από 1 εκατομμύριο για να αποδεσμευθείς. Σε ευχαρίστησα προσωπικά, σε ευχαριστήσαμε δημόσια. Και εσύ φίλε ενώ σου λένε ξεακολούθησε τον Γιαννακόπουλο, τουλάχιστον μέχρι τώρα δεν το έχεις κάνει. Chapeau. Έχεις @@ ρε φίλε, εγώ σε πάω. Κάθε καλό σου εύχομαι, ακόμα και αν σε εξαναγκάσουν. Γιατί μάλλον θα σου πουν κιόλας ότι δεν θα σε βάζουν ούτε 1”, αν με ακολουθείς. Καλή συνέχεια».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.