ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Επικαιρότητα

Βίντεο ντοκουμέντο: Τραμπουκισμοί Αυγενάκη, χαστούκισε υπάλληλο στο αεροδρόμιο!

Σοκάρει το βίντεο.

Βίντεο ντοκουμέντο: Τραμπουκισμοί Αυγενάκη, χαστούκισε υπάλληλο στο αεροδρόμιο!

Απίστευτες εικόνες διαδραματίστηκαν την περασμένη Παρασκευή, 10:00 το πρωί στο διεθνή αερολιμένα Αθηνών, στην πύλη της πτήσης από Αθήνα για Ηράκλειο, γνώστης αεροπορικής εταιρείας.

Συγκεκριμένα, ο Λευτέρης Αυγενάκης μπέρδεψε την πύλη και έχασε την πτήση του, ενώ είχαν προηγηθεί τρεις αναγγελίες με το όνομά του, με αποτέλεσμα να χάσει κάθε έλεγχο κάνοντας επίθεση σε υπάλληλο του αεροδρομίου!

Μάλιστα, φέρεται να χτύπησε με την άκρη του κινητού του στο κεφάλι μέλος του προσωπικού του αεροδρομίου, το οποίο έπεσε λιπόθυμο από το χτύπημα στο γκισέ ελέγχου των εισιτηρίων, με τους υπόλοιπους υπαλλήλους να ζητούν τη συνδρομή της αστυνομίας.

Χάρης Δούκας τέλος…
Χάρης Δούκας τέλος… 2.298 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.