ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

«Παρέλαση» σκάουτερ από την Serie A στο Euro για Τσέριν!

Αρκετοί σκάουτερ από την Ιταλία παρακολούθησαν κατά τη διάρκεια του Euro την απόδοση του Άνταμ Τσέριν.

«Παρέλαση» σκάουτερ από την Serie A στο Euro για Τσέριν!

O Παναθηναϊκός προετοιμάζεται στην Αυστρία ενόψει της επόμενης σεζόν και σε λίγες ημέρες, μετά και την επιστροφή του στην Ελλάδα, θα “υποδεχτεί” τους Φίλιπ Μλαντένοβιτς και Νεμάνια Μαξίμοβιτς που βρίσκονταν στο Euro με την Εθνική Σερβίας.

Πέραν των δυο Σέρβων ο Ντιέγκο Αλόνσο θα περιμένει μετά τις 9 Ιουλίου και τους τρεις Σλοβένους, Άντραζ Σπόραρ, Μπένιαμιν Βέρμπιτς και Άνταμ Τσέριν. Ειδικά ο τελευταίος ήταν ο κορυφαίος της εθνικής Σλοβενίας στο Euro βοηθώντας την ομάδα του να φτάσει στους “16” όπου και αποκλείστηκε από την Πορτογαλία στη διαδικασία των πέναλτι.

Ο Τσέριν έκανε σπουδαίο τουρνουά και εδώ και καιρό βρίσκεται στο επίκεντρο αρκετών ομάδων, με τον Παναθηναϊκό ωστόσο να είναι διατεθειμένος να προχωρήσει σε μια αναπροσαρμογή συμβολαίου για τον ταλαντούχο χαφ του οποίου το συμβόλαιο λήγει το 2026.

Απίθανο αυτογκόλ στο ντεμπούτο Μπρινιόλι – Ήταν εκτός εστίας! (vid)
Απίθανο αυτογκόλ στο ντεμπούτο Μπρινιόλι – Ήταν εκτός εστίας! (vid) 7.257 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Η απόδοση του Τσέριν μόνο απαρατήρητη δεν πέρασε στα γήπεδα της Γερμανίας. Σύμφωνα με το fussballeuropa.com ομάδες της Serie A και συγκεκριμένα η Μπολόνια, η Ουντινέζε και η Μπολόνια παρακολούθησαν τον 24χρονο χαφ του τριφυλλιού που στο Euro δεν έχασε λεπτό!

Θυμίζουμε ότι επίσημη πρόταση για τον Τσέριν έχει έρθει μόνο απο τη Ντινάμο Ζάγκρεμπ η οποία απορρίφθηκε από τον Παναθηναϊκό με συνοπτικές διαδικασίες.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.