Ποδόσφαιρο

Βόμβα: Δύο αγωνιστικές σε όλη την ομάδα του Άρη για τον τελικό του Κυπέλλου!

Βόμβα: Δύο αγωνιστικές σε όλη την ομάδα του Άρη για τον τελικό του Κυπέλλου!

Απόφαση-σοκ για τον Άρη, καθώς όλοι όσοι βρίσκονταν στο φύλλο αγώνα του τελικού του Κυπέλλου τιμωρήθηκαν με δύο αγωνιστικές, επειδή δεν πήγαν να παραλάβουν τα μετάλλιά τους, όπως ορίζει ο κανονισμός.

Η Πειθαρχική Επιτροπή της ΕΠΟ επέβαλε ποινή δύο αγωνιστικών σε όλα τα μέλη της αποστολής της ομάδας που ήταν στον αγώνα, δηλαδή, σε ποδοσφαιριστές, τεχνικό επιτελείο κτλ.

Κάτι τέτοιο σημαίνει ότι για κάποιους ποδοσφαιριστές ο αριθμός των ποινών θα είναι ακόμη μεγαλύτερος. Έτσι, οι πέντε αγωνιστικές τιμωρίας του Σουλεϊμάνοφ γίνονται επτά, οι δύό του Ζουλ αυξάνονται στις τέσσερις και η μία του Νταρίντα… τρεις. Οι παίκτες που ήταν στην αποστολή και δεν θα έχουν δικαίωμα να παίξουν στα δυο πρώτα ματς της σεζόν είναι οι οι Κουέστα, Οντουμπάτζο, Φαμπιάνο, Μπράμπετς, Μοντόγια, Μάνου Γκαρθία, Σαμόρα, Μορόν, Ρόουζ, Παναγίδης, Βέλεθ, Αγοραστός, Φεράρι και Φετφατζίδης, ενώ και οι Βερστράτε, Χουτεσιώτης και Ανσαριφάρντ που έχουν αποχωρήσει, οφείλουν και αυτοί να εκτίσουν την ποινή αυτή. Ο Θοδωρής Καρυπίδης τιμωρήθηκε ήδη με 20 ημέρες απαγόρευση εισόδου σε αγωνιστικούς χώρους και αποδυτήρια και με 10.000 ευρώ πρόστιμο. Θα πρέπει να επισημάνουμε ότι ο Άρης έχει δικαίωμα έφεσης στην ποινή αυτή, ελπίζοντας ότι η ποινή θα μειωθεί. Όπως και ότι οι εκπρόσωποι της ομάδας στην απολογία τους ανέφεραν ότι δεν κλήθηκαν να δώσουν το “παρών” στην απονομή των μεταλλίων, ένα επιχείρημα το οποίο δεν έγινε αποδεκτό από την Επιτροπή.

⚽ Διάβασε όλα τα νέα για τον Παναθηναϊκό στο ποδόσφαιρο

FOLLOW
Newsletter Ενημερώσου για τις πιο πράσινες ειδήσεις της ημέρας
Καθημερινά όλα τα νέα για τον Παναθηναϊκό και τα blogs του panathinaikos24.gr στο inbox σου.
ΕΓΓΡΑΦΗ
ΚΛΕΙΣΙΜΟ