Ποδόσφαιρο

Το Panathinaikos24.gr στην προπόνηση του “τριφυλλιού” στην επιβλητική Johan Cruijff Arena του Άγιαξ

Το Panathinaikos24.gr στην προπόνηση του “τριφυλλιού” στην επιβλητική Johan Cruijff Arena του Άγιαξ

Δείτε φωτογραφίες και βίντεο από την προπόνηση του Παναθηναϊκού στο Άμστερνταμ και την επιβλητική Johan Cruijff Arena, ενόψει της μεγάλης ρεβάνς με τον Άγιαξ!

Για την υπέρβαση, την ανατροπή και την πρόκριση στα playoffs του Europa League, ο Παναθηναϊκός, ταξίδεψε το πρωί της Τετάρτης στο Άμστερνταμ καθώς την Πέμπτη (15/8) θα αντιμετωπίσει τον Άγιαξ.

Οι “πράσινοι” έχοντας ηττηθεί στο ματς του ΟΑΚΑ 1-0 με τον γκολ του Μπέργκχαους, έχουν δύσκολο έργο απέναντι στον ιστορικό σύλλογο του Άμστερνταμ, ωστόσο υπάρχει πίστη τόσο από τους παίκτες, όσο και από τον προπονητή ότι η πολυπόθητη νίκη, που θα δώσει το εισιτήριο της πρόκρισης μπορεί να έρθει.

Το απόγευμα της Τετάρτης οι «πράσινοι» έκαναν την τελευταία τους προπόνηση «πατώντας» στη φοβερή Johan Cruijff Arena, με τον Ντιέγκο Αλόνσο να έχει πάρει μαζί του όλους τους διαθέσιμους ποδοσφαιριστές, ακόμα κι αυτούς που είναι εκτός λίστας, καθώς την επομένη του ματς θα γίνει προπόνηση στο Άμστερνταμ, για την προετοιμασία ενόψει του Σαββατιάτικου ματς με τον Asteras AKTOR.

⚽ Διάβασε όλα τα νέα για τον Παναθηναϊκό στο ποδόσφαιρο

FOLLOW
Newsletter Ενημερώσου για τις πιο πράσινες ειδήσεις της ημέρας
Καθημερινά όλα τα νέα για τον Παναθηναϊκό και τα blogs του panathinaikos24.gr στο inbox σου.
ΕΓΓΡΑΦΗ
ΚΛΕΙΣΙΜΟ