Μπάσκετ

Παναθηναϊκός: Στην Αθήνα ο Γιουρτσεβέν – “Είμαι εδώ για το back to back”

Παναθηναϊκός: Στην Αθήνα ο Γιουρτσεβέν – “Είμαι εδώ για το back to back”

Στην Αθήνα για λογαριασμό του Παναθηναϊκού έφτασε ο Ομέρ Γιουρτσεβέν.

Στην Αθήνα για λογαριασμό του Παναθηναϊκού έφτασε ο Ομέρ Γιουρτσεβέν.

Ο Τούρκος σέντερ, που έχει ήδη ανακοινωθεί για τα επόμενα δύο χρόνια από την ΚΑΕ, θα υποβληθεί στις απαραίτητες εξετάσεις και στη συνέχεια θα πετάξει για την Σλοβενία και τη Kranjska Gora.

Εκεί το νέο μεταγραφικό απότημα του “τριφυλλλιού” θα ενσωματωθεί στο βασικό στάδιο της προετοιμασίας της ομάδας του Εργκίν Αταμάν.

«Ήταν εύκολη απόφαση για εμένα. Ο κόουτς Αταμάν το έκανε εύκολο για εμένα. Θα φέρω την ενέργειά μου και τη θέληση που έχω για νίκες. Είμαι εδώ για το back to back του Παναθηναϊκού στους τίτλους της Euroleague. Είμαι ενθουσιασμένος που θα παίξω μαζί με ορισμένους από τους καλύτερους παίκτες της Ευρώπης. Έχω παίξει με τον Σλούκα, αλλά πλέον είναι πολύ καλύτερος από την περίοδο που έπαιξε στην Φενέρμπαχτσε και φυσικά πιο έμπειρος. Ο Παναθηναϊκός έχει πληθώρα καλών παικτών και προπονητή τον Εργκίν Αταμάν, ο οποίος έχει μεγάλη θέληση για νίκες», ανέφερε ο Γιουρτσεβέν και πρόσθεσε:

Αντετοκούνμπο: «Θέλω να παίξω στον Παναθηναϊκό»
POPULAR NOW Αντετοκούνμπο: «Θέλω να παίξω στον Παναθηναϊκό»

«Γνωρίζω ότι οι απαιτήσεις της ομάδας και των φιλάθλων είναι υψηλές. Έπαιξα στο ΝΒΑ, το μπάσκετ έχει κάποιες διαφορές στην Ευρώπη, αλλά μπορώ να προσαρμοστώ γρήγορα. Θέλω να δώσω το καλύτερο εαυτό μου στον Παναθηναϊκό».

🏀 Διάβασε όλα τα νέα για τον Παναθηναϊκό στο μπάσκετ

FOLLOW
Newsletter Ενημερώσου για τις πιο πράσινες ειδήσεις της ημέρας
Καθημερινά όλα τα νέα για τον Παναθηναϊκό και τα blogs του panathinaikos24.gr στο inbox σου.
ΕΓΓΡΑΦΗ
ΚΛΕΙΣΙΜΟ