Ποδόσφαιρο

Όταν ο Ουναΐ γινόταν πρωτοσέλιδο στην Mundo Deportivo για την… Μπαρτσελόνα!

Όταν ο Ουναΐ γινόταν πρωτοσέλιδο στην Mundo Deportivo για την… Μπαρτσελόνα!

O Παναθηναϊκός, απέκτησε τον Αζεντίν Ουναϊ, έναν ποδοσφαιριστή, ο οποίος πριν από ενάμιση περίπου χρόνο, γινόταν πρωτοσέλιδο στην Mundo Deportivo για λογαριασμό της Μπαρτσελόνα!

Ακόμη μεγαλύτερη η αναβάθμιση του Παναθηναϊκού, ο οποίος το πρωί της Τετάρτης (4/9) ανακοίνωσε την απόκτηση του Αζεντίν Ουναΐ με τη μορφή δανεισμού από τη Μαρσέιγ, με οψιόν αγοράς για την τρέχουσα σεζόν.

Οι “πράσινοι” έφεραν στην Ελλάδα τον 24χρονο χαφ, ο οποίος ήταν το κομμάτι του παζλ που έλειπε από τη φαρέτρα του Ντιέγκο Αλόνσο και μετά τη διακοπή θα ενσωματωθεί στις προπονήσεις και θα υπολογίζεται τόσο για τα ματς πρωταθλήματος, όσο και για εκείνα του Conference League.

Ο 24χρονος Μαροκινός, δεν είναι κάποιος… τυχαίος, καθώς το 2022 με το Μαρόκο έφτασε μέχρι την τετράδα του Μουντιάλ και έγινε αντικείμενο συζήτησης πολλών ομάδων, από Γαλλία και Ισπανία!

Ένας από τους συλλόγους που ενδιαφέρθηκε έντονα για τον Ουναϊ πριν μετακομίσει από την Ανζέ στη Μαρσέιγ, ήταν η Μπαρτσελόνα! Οι “μπλαουγκράνα” μετά τα εγκωμιαστιά σχόλια του Λουίς Ενρίκε, έβαλαν στη λίστα τους τον παίκτη, ο οποίος έγινε μέχρι και… πρωτοσέλιδο στην Mundo Deportivo!

ΕΠΟ: Ολοταχώς για Παιανία!
POPULAR NOW ΕΠΟ: Ολοταχώς για Παιανία!

⚽ Διάβασε όλα τα νέα για τον Παναθηναϊκό στο ποδόσφαιρο

FOLLOW
Newsletter Ενημερώσου για τις πιο πράσινες ειδήσεις της ημέρας
Καθημερινά όλα τα νέα για τον Παναθηναϊκό και τα blogs του panathinaikos24.gr στο inbox σου.
ΕΓΓΡΑΦΗ
ΚΛΕΙΣΙΜΟ