Ποδόσφαιρο

Παναθηναϊκός: Τι “παίζει” με Βέρμπιτς και ΑΠΟΕΛ

Παναθηναϊκός: Τι “παίζει” με Βέρμπιτς και ΑΠΟΕΛ

Ενδιαφέρον από την κυπριακή ομάδα, αλλά...

Ο Μπέντζαμιν Βέρμπιτς είναι ένας ποδοσφαιριστής που για πολλούς και διαφορετικούς λόγους δεν “έπιασε” στον Παναθηναϊκό. Μπορεί όταν αποκτήθηκε το καλοκαίρι του 2022 να αποτελούσε θεωρητικά μια από τις πιο “hot” κινήσεις του “τριφυλλιού”, ωστόοσ δεν κατάφερε ποτέ να βγάλει στο γήπεδο όλα όσα τον συνόδευαν.

Ως γνωστόν, ο Σλοβένος εξτρέμ δεν υπολογίζεται και το ιδανικό τόσο για τον ίδιο όσο και για την ομάδα θα ήταν να βρει τον επόμενο σταθμό της καριέρας του. Από το πρωί αναπτύχθηκε έντονη φημολογία από την Κύπρο για τον ΑΠΟΕΛ με το πληροφορίες να αναφέρουν ότι όντως υπάρχει “θέμα”.

Ο ποδοσφαιριστής έχει συμβόλαιο μέχρι το 2025 με το “τριφύλλι”, οι Κύπριοι έχουν εκδηλώσει ενδιαφέρον για την περίπτωσή του, αλλά οι πληροφορίες αναφέρουν ότι στην παρούσα φάση οι οικονομικές απαιτήσεις του παίκτη δεν προχωρούν την περίπτωση.

Ο ΑΠΟΕΛ δεν καλύπτει τα “θέλω” του Βέρμπιτς και αν δεν αλλάξει κάτι στα επόμενα 24ωρα, δε θα υπάρξει μετακίνηση του Σλοβένου στην Μεγαλόνησο. Να τονίσουμε ότι η μεταγραφική περίοδος στην Κύπρο λήγει στις 9 Σεπτεμβρίου.

ΕΠΟ: Ολοταχώς για Παιανία!
POPULAR NOW ΕΠΟ: Ολοταχώς για Παιανία!

⚽ Διάβασε όλα τα νέα για τον Παναθηναϊκό στο ποδόσφαιρο

FOLLOW
Newsletter Ενημερώσου για τις πιο πράσινες ειδήσεις της ημέρας
Καθημερινά όλα τα νέα για τον Παναθηναϊκό και τα blogs του panathinaikos24.gr στο inbox σου.
ΕΓΓΡΑΦΗ
ΚΛΕΙΣΙΜΟ