Ποδόσφαιρο

Παναθηναϊκός: Νίκη κόντρα στον αιώνιο αντίπαλο για να πλησιάσει στην κορυφή

Παναθηναϊκός: Νίκη κόντρα στον αιώνιο αντίπαλο για να πλησιάσει στην κορυφή

Το «Clasico» του ελληνικού ποδοσφαίρου θα λάβει χώρα απόψε στο ΟΑΚΑ, εκεί όπου ο Παναθηναϊκός θα φιλοξενήσει τον Ολυμπιακό στο μεγάλο ντέρμπι της 7ης αγωνιστικής της Super League (20:30, Cosmote Sport 1).

Οι «πράσινοι» για δεύτερη σερί αγωνιστική στο πρωτάθλημα, καλούνται να ανταπεξέλθουν στις ανάγκες ενός πολύ μεγάλου αγώνα, κάτι που δεν έκαναν στο ντέρμπι που προηγήθηκε κόντρα στην ΑΕΚ, στη Νέα Φιλαδέλφεια, πριν από μία εβδομάδα. Μεσοβδόμαδα μεσολάβησε και η ισοπαλία στη Βοσνία, απέναντι στην Μπόρατς Μπάνια Λούκα για το Conference League, αποτέλεσμα που επί της ουσίας μεγάλωσε το αρνητικό μομέντουμ για το «τριφύλλι».

Ως εκ τούτου, το σημερινό παιχνίδι είναι μίας πρώτης τάξεως ευκαιρία για τον Παναθηναϊκό να επιστρέψει στα νικηφόρα αποτέλεσμα και παράλληλα να αυξήσει την αυτοπεποίθησή του για τη συνέχεια, αλλά κυρίως να μη χάσει και άλλο έδαφος στη βαθμολογία. Σε αντίθετη περίπτωση τα… σύννεφα θα πυκνώσουν, σε ένα διάστημα μάλιστα, όπου ακολουθεί η διακοπή του πρωταθλήματος λόγω των Εθνικών ομάδων.

Στο αγωνιστικό κομμάτι, ο Ντιέγκο Αλόνσο δεν μπορεί να υπολογίζει μόνο στον Γιώργο Βαγιαννίδη, ο οποίος έμεινε εκτός αποστολής. Στην αντίπερα όχθη, ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ, θα παρατάξει τον Ολυμπιακό χωρίς τους τραυματίες, Τσικίνιο και Γουίλιαν.

Αναφορικά με την πιθανή ενδεκάδα του Παναθηναϊκού, αυτή θα αποτελείται από τον Ντραγκόφσκι στην εστία, τους Ίνγκασον και Γεντβάι στο κέντρο της άμυνας, τον Κώτσιρα σε ρόλο δεξιού μπακ και τον Μλαντένοβιτς ως αριστερό μπακ. Οι Αράο και Τσέριν θα είναι τα δύο αμυντικά χαφ, με τον Μπακασέτα να αγωνίζεται πιο μπροστά από αυτούς. Από κει και πέρα, ο Τετέ θα βρίσκεται στο δεξί «φτερό» της επίθεσης, ο Πελίστρι στο αριστερό και ο Ιωαννίδης στην κορυφή, σε σχηματισμό 4-2-3-1.

Για πρώτη φορά: Καταλάβατε τη μεγάλη αλλαγή στον Σένκεφελντ;
POPULAR NOW Για πρώτη φορά: Καταλάβατε τη μεγάλη αλλαγή στον Σένκεφελντ;

Ο elite Γερμανός διαιτητής, Ντάνιελ Σίμπερτ, θα είναι αυτός που θα διευθύνει το παιχνίδι. Βοηθοί του θα είναι οι Γιαν Σάιντελ και Ράφαελ Φόλτιν, ενώ τέταρτος ορίστηκε ο Τσιάρας. Τέλος, στο VAR θα βρίσκονται ο Κόρτους Μπέντζαμιν με βοηθό τον Μπούξμπαουμ.

⚽ Διάβασε όλα τα νέα για τον Παναθηναϊκό στο ποδόσφαιρο

FOLLOW
Newsletter Ενημερώσου για τις πιο πράσινες ειδήσεις της ημέρας
Καθημερινά όλα τα νέα για τον Παναθηναϊκό και τα blogs του panathinaikos24.gr στο inbox σου.
ΕΓΓΡΑΦΗ
ΚΛΕΙΣΙΜΟ