Ποδόσφαιρο

Aλόνσο: «Κάναμε καλό παιχνίδι, είχαμε περισσότερες ευκαιρίες – Όλο σταματούσε τον αγώνα ο διαιτητής»

Aλόνσο: «Κάναμε καλό παιχνίδι, είχαμε περισσότερες ευκαιρίες – Όλο σταματούσε τον αγώνα ο διαιτητής»

Διαβάστε όσα δήλωσε ο Ντιέγκο Αλόνσο στην κάμερα της COSMOTE TV μετά την ισοπαλία του Παναθηναϊκού με τον Ολυμπιακό (0-0) στο ΟΑΚΑ.

Ο Παναθηναϊκός ήταν πολύ καλύτερος στο πρώτο μέρος αλλά δεν σκόραρε, με τον Ολυμπιακό να βελτιώνεται δραστικά στην επανάληψη και το ντέρμπι να μένει χωρίς νικητή (0-0), αφήνοντας αμφότερους… χαμένους.

Μετά την αναμέτρηση, ο Ντιέγκο Αλόνσο στάθηκε στο καλό αγωνιστικό πρόσωπο της ομάδας του, τονίζοντας πως για μία ακόμη φορά δεν μπόρεσε να εκμεταλλευτεί τις ευκαιρίες που δημιούργησε και πως στοίχισε ο τραυματισμός του Φώτη Ιωαννίδη.

Παράλληλα, εξέφρασε τη δυσαρέσκειά του για τη διαιτησία του Ντάνιελ Ζίμπερτ, αναφέροντας πως δεν άφησε το ματς να παιχτεί και πως το σταματούσε συνεχώς με τα σφυρίγματά του.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

Για πρώτη φορά: Καταλάβατε τη μεγάλη αλλαγή στον Σένκεφελντ;
POPULAR NOW Για πρώτη φορά: Καταλάβατε τη μεγάλη αλλαγή στον Σένκεφελντ;

«Είχαμε καλύτερες στιγμές από τον αντίπαλο. Δεν μπορέσαμε να εκμεταλλευτούμε τις δυνατότητες που είχαμε και τις ευκαιρίες, όμως πραγματικά δώσαμε τον καλύτερό μας εαυτό. Μου έκανε εντύπωση ο διαιτητής, ο οποίος κάθε λίγο σταματούσε μία ομάδα που ήθελε να παίξει ποδόσφαιρο, συνέχεια σταματούσε τον αγώνα. Είχαμε καλές στιγμές και η ομάδα ήταν πρωταγωνίστρια. Κάναμε έναν πολύ μεγάλο αγώνα, βεβαίως μας στοίχισε η έξοδος του Φώτη. Σε κάθε στιγμή θέλαμε να κερδίσουμε το παιχνίδι, κάναμε μεγάλη προσπάθεια».

⚽ Διάβασε όλα τα νέα για τον Παναθηναϊκό στο ποδόσφαιρο

FOLLOW
Newsletter Ενημερώσου για τις πιο πράσινες ειδήσεις της ημέρας
Καθημερινά όλα τα νέα για τον Παναθηναϊκό και τα blogs του panathinaikos24.gr στο inbox σου.
ΕΓΓΡΑΦΗ
ΚΛΕΙΣΙΜΟ