Μπάσκετ

Παναθηναϊκός: Nέο τρομερό βίντεο από το ανακαινισμένο ΟΑΚΑ!

Παναθηναϊκός: Nέο τρομερό βίντεο από το ανακαινισμένο ΟΑΚΑ!

Ένα νέο εντυπωσιακό βίντεο από το ανακαινισμένο ΟΑΚΑ, προετοιμάζει τους φίλους του Παναθηναϊκού για την αυριανή μεγάλη βραδιά!

Η αντίστροφη μέτρηση φτάνει στο τέλος της!

Ο Παναθηναϊκός το βράδυ της Πέμπτης μπαίνει στο νέο του “σπίτι” και κάνει εγκαίνια στο ανακαινισμένο και καταπράσινο ΟΑΚΑ, καθώς υποδέχεται την Μπάγερν Μονάχου στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής της Euroleague!

O επτάστερος, θα παίξει για πρώτη φορά στο ανακαινισμένο μπροστά σε 20 χιλ. θεατές του που θα ζήσουν από κοντά την συγκεκριμένη εμπειρία, σε ένα κλειστό στο οποίο έγινε η προβα τζενεράλε,

ο νέο glass floor, που έχει τοποθετηθεί είναι εκπληκτικό, ενώ η εικόνα του γηπέδου έχει αλλάξει πλήρως με τα πράσινα καθίσματα, αλλά και τα led, που έχουν τοποθετηθεί στις κολόνες του γηπέδου και στις προσόψεις του πάνω διαζώματος. Έχουν τοποθετηθεί, επίσης, καινούργια scoreboard, ενώ το νέο cube είναι ιδιαίτερα εντυπωσιακό, θυμίζοντας ΝΒΑ!

Κατέθεσε ένσταση ο Παναθηναϊκός για τη φάση με το αντιαθλητικό του Ναν
POPULAR NOW Κατέθεσε ένσταση ο Παναθηναϊκός για τη φάση με το αντιαθλητικό του Ναν

Αξίζει να σημειωθεί πως οι ροές του κόσμου στις θύρες έχουν ανεξαρτητοποιηθεί πλήρως, με αποτέλεσμα η είσοδος και η έξοδός τους να είναι πιο σύντομη, ενώ υπάρχουν πια καινούργιες τουαλέτες παντού. Επίσης, οι εσωτερικοί χώροι έχουν ανακαινιστεί πλήρως και έχει γίνει και η στεγανοποίηση της οροφής.

Το νέο VIP lounge είναι ακόμη πιο εντυπωσιακό, όπως και οι νέες σουίτες, που έχουν δημιουργηθεί. Έχουν μπει, τέλος, food tracks και μπουτίκ σε περισσότερα σημεία του γηπέδου, ώστε οι φίλαθλοι να έχουν μεγαλύτερη άνεση και να μη χρειάζεται να μετακινούνται.

Όπως καταλαβαίνει κανείς με βάση τα παραπάνω, το ΟΑΚΑ μπαίνει σε μια νέα εποχή και κάθε επίσκεψη στο κλειστό του Παναθηναϊκού θα είναι αληθινή εμπειρία!

Δείτε το νέο βίντεο:

🏀 Διάβασε όλα τα νέα για τον Παναθηναϊκό στο μπάσκετ

FOLLOW
ΚΛΕΙΣΙΜΟ