Μπάσκετ

Σερέλης: «Μπήκαμε στον ρυθμό της Παρί και ηττηθήκαμε δίκαια»

Σερέλης: «Μπήκαμε στον ρυθμό της Παρί και ηττηθήκαμε δίκαια»

Διαβάστε όσα δήλωσε ο βοηθός του Εργκίν Αταμάν, Χρήστος Σερέλης, μετά την εκτός έδρας ήττα του Παναθηναϊκού AKTOR από την Παρί.

Μετά τη λήξη του αγώνα, ο βοηθός του Εργκίν Αταμάν, Χρήστος Σερέλης, μίλησε για όλα όσα πήγαν στραβά στο παιχνίδι για τους «πράσινους», ενώ αναφέρθηκε και στην ένσταση για τη φάση με το αντιαθλητικό του Ναν.

Αναλυτικά όσα δήλωσε: Για τα όσα πήγαν στραβά στο ματς: «Δύο πράγματα που σίγουρα πήγαν στραβά είναι ότι μπήκαμε στον ρυθμό της Παρί από νωρίς και δεν καταφέραμε να σκοράρουμε σε κάποιες φάσεις. Δώσαμε εύκολους πόντους. Ακόμα και όταν η άμυνά μας ήταν καλή, επιτρέψαμε 17 επιθετικά ριμπάουντ, ήταν καθοριστικά. Βγάλαμε κάποιες άμυνες όπως θέλαμε, αλλά δεν πήραμε τα ριμπάουντ για να κοντρολάρουμε το ματς. Δίκαια χάσαμε».

Για το ενδεχόμενο υποτίμησης: «Όχι, δε θα πω ότι είναι υποτίμηση. Προφανώς είναι ένα θέμα το γεγονός ότι είναι μια άγνωστη ομάδα, με παίκτες που δεν είναι καιρό στην Euroleague. Είχαμε δει το παιχνίδι, οι παίκτες είναι έμπειροι, ξέρουν ότι πρέπει να μοχθήσεις για να κερδίσεις εκτός έδρας. Μπήκαμε στον ρυθμό της Παρί πολύ γρήγορα και για 30 λεπτά ακολουθώντας αυτόν τον ρυθμό ήμασταν εκτός παιχνιδιού».

Για το ματς με τη Ρεάλ και το αν υπάρχει έξτρα κίνητρο: «Το κίνητρο είναι πολύ μεγάλο. Θα δημιουργηθεί έξτρα κίνητρο γιατί κάναμε μια ήττα και δε θέλουμε να κλείσουμε την εβδομάδα με δεύτερη. Μας ταιριάζει αρκετά σαν ματσάρισμα η Ρέαλ. Μπορούμε να βρούμε στοιχεία να τη χτυπήσουμε, γνωρίζοντας καλά την ομάδα. Έχουμε ένα επιπλέον κίνητρο από το γεγονός ότι έχουμε μια ήττα, που μπορεί στο μέλλον να είναι πρόβλημα για τους βαθμούς που θέλουμε να μαζέψουμε».

Παναθηναϊκός: Απρόοπτο με Γιουρτσεβέν
POPULAR NOW Παναθηναϊκός: Απρόοπτο με Γιουρτσεβέν

Για την ένσταση για τη φάση με την τεχνική ποινή: «Έχουμε κάνει το πρώτο κομμάτι που είναι να έχουμε μια αναφορά και έχουμε μιάμιση ώρα να την υποστηρίξουμε. Απ’ ό,τι φαίνεται θα το κάνουμε».

🏀 Διάβασε όλα τα νέα για τον Παναθηναϊκό στο μπάσκετ

FOLLOW
Newsletter Ενημερώσου για τις πιο πράσινες ειδήσεις της ημέρας
Καθημερινά όλα τα νέα για τον Παναθηναϊκό και τα blogs του panathinaikos24.gr στο inbox σου.
ΕΓΓΡΑΦΗ
ΚΛΕΙΣΙΜΟ