Ποδόσφαιρο

Καταιγιστική η Κ17 στη Θεσσαλονίκη!

Καταιγιστική η Κ17 στη Θεσσαλονίκη!

Τρομερή εμφάνιση της Κ17 του Παναθηναϊκού στη Θεσσαλονίκη, καθώς ισοπέδωσε για το πρωτάθλημα 6-2 την αντίστοιχη του Άρη.

Χάρμα οφθαλμών ήταν η Κ17 του Παναθηναϊκού στη Θεσσαλονίκη! Οι Πράσινοι του Κώστα Κιάσσου έπαιξαν καταπληκτικό ποδόσφαιρο, ήταν καταιγιστικοί και κυριάρχησαν ολοκληρωτικά του Άρη επικρατώντας με 6-2!

Το Τριφύλλι, που παραμένει αήττητο απ’ το ξεκίνημα της σεζόν στο πρωτάθλημα Super League Κ17, άνοιξε το σκορ μόλις στο 3′ με τον Νεμπή. Στη συνέχεια ο Ιωάννου πέτυχε δύο γκολ (8′, 27′) και το ημίχρονο έκλεισε στο 0-4 με τέρμα του Γαζή στο 45+1′.

Ο Άρης πέτυχε δύο γκολ στο ξεκίνημα του β’ ημιχρόνου (51′ και 61′) μειώνοντας σε 2-4, όμως οι Πράσινοι αντέδρασαν άμεσα σκοράροντας ακόμα δύο τέρματα. Ο Ιωάννου σφράγισε στο 76′ το πρώτο του χατ-τρικ στη σεζόν και ο Γκοτσάι διαμόρφωσε στο 85′ το τελικό 2-6.

Άρης: Μαρμαρίδης, Μαυρόπουλος, Σαλτσογλίδης, Σαχινίδης, Αντωνιάδης, Ντόου, Βοριαζίδης, Μπαζούκης, Μοσχόπουλος, Παπασαραφιανός, Παλούκης.

Παναθηναϊκός: Σε ελεύθερο κανάλι το ματς με την Τσέλσι!
POPULAR NOW Παναθηναϊκός: Σε ελεύθερο κανάλι το ματς με την Τσέλσι!

Παναθηναϊκός: Σταμέλλος, Ψαρρής, Δημακόπουλος, Γαζής (85′ Νίτσος), Λάβδας, Θεοχάρης (72′ Τσιμερίκας), Αργυρόπουλος (46′ Γκοτσάι), Ρεμούνδος, Ιωάννου, Βαμβακίδης (72′ Κίτσας), Νεμπής.

⚽ Διάβασε όλα τα νέα για τον Παναθηναϊκό στο ποδόσφαιρο

FOLLOW
Newsletter Ενημερώσου για τις πιο πράσινες ειδήσεις της ημέρας
Καθημερινά όλα τα νέα για τον Παναθηναϊκό και τα blogs του panathinaikos24.gr στο inbox σου.
ΕΓΓΡΑΦΗ
ΚΛΕΙΣΙΜΟ