Το «Τριφύλλι» βρισκόταν… μια ανάσα από τους ισχυρούς, όμως η «αυτοχειρία» της Αούστρια Βιέννης στις καθυστερήσεις έστειλε την ομάδα του Ρουί Βιτόρια στο ποτ των ανίσχυρων στον 2ο προκριματικό γύρο της διοργάνωσης.
Κάπως έτσι, οι «πράσινοι» θα κληθούν να αντιμετωπίσουν μια εκ των Ρέιντζερς (Σκωτία), Βικτόρια Πλζεν (Τσεχία) ή Σάλτσμπουργκ (Αυστρία), δίχως να τους απασχολεί πλέον η έκβαση του Πρωταθλήματος στην Ελβετία, με την κλήρωση να είναι προγραμματισμένη για τις 18 Ιουνίου.
Υπενθυμίζουμε πως με μια πρόκριση ο Παναθηναϊκός εξασφαλίζει τουλάχιστον την παρουσία του στην League Phase του Europa League.
Ρέιντζερς από την Σκωτία
Βικτόρια Πλζεν από την Τσεχία
Σάλτσμπουργκ από την Αυστρία
Τον Παναθηναϊκό δεν τον απασχολεί το φινάλε στην Ελβετία, καθώς ακόμη και αν η Γιουνγκ Μπόις τερματίσει δεύτερη, δεν έχει συντελεστή μεγαλύτερο από τις τρεις ομάδες που προαναφέραμε, ώστε να μπει εκείνη στο γκρουπ των ισχυρών.
⚽ Διάβασε όλα τα νέα για τον Παναθηναϊκό στο ποδόσφαιρο