Η μεταγραφή του Πέδρο Τσιριβέγια στον Παναθηναϊκό έχει μπει στην τελική της ευθεία, με τις δύο πλευρές να τα έχουν βρει σε όλα.
Παίκτης του Παναθηναϊκού θα πρέπει να λογίζεται ο Πέδρο Τσιριβέγια, με τον 28χρονο κεντρικό χαφ να έρχεται αύριο, Παρασκευή 27/6 στην Ελλάδα, για να περάσει από τα καθιερωμένα ιατρικά και τις εργομετρικές εξετάσεις!
Ο Ισπανός χαφ αναμένεται να βρίσκεται αύριο στη 13:00 στο «Ελευθέριος Βενιζέλος» κι από εκεί να μεταβεί στο «Γ. Καλαφάτης», για να γνωριστεί και με την υπόλοιπη ομάδα. Αφού διευθετηθούν όλες οι λεπτομέρειες, ο Τσιριβέγια θα υπογράψει τριετές συμβόλαιο.
Ο Παναθηναϊκός και η Ναντ έχουν ήδη φτάσει σε προφορική συμφωνία από την Τετάρτη (25/6) για την παραχώρηση του Ισπανού αμυντικού χαφ, με το συνολικό κόστος της μεταγραφής να διαμορφώνεται κοντά στα 2 εκατομμύρια ευρώ (1,8 εκατ. ευρώ συν μπόνους βάσει συμμετοχών). Απομένουν, ωστόσο, κάποιες λεπτομέρειες που πρέπει να ρυθμιστούν ώστε να «κλειδώσει» και επίσημα η μεταγραφή του 28χρονου παίκτη.
Ο Τσιριβέγια έχει αποδεχθεί πρόταση για τριετές συμβόλαιο, με ετήσιες καθαρές απολαβές ύψους 1,3 εκατομμυρίων ευρώ, συν μπόνους που συνδέονται με προσωπικούς και ομαδικούς στόχους. Πρόκειται για μια ιδιαίτερα ανταγωνιστική πρόταση, αν αναλογιστεί κανείς πως στη Ναντ οι ετήσιες απολαβές του ήταν στα 1,2 εκατ. ευρώ.
⚽ Διάβασε όλα τα νέα για τον Παναθηναϊκό στο ποδόσφαιρο