ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Ο Πασκουάλ που τώρα είπε «Hola» και ο νέος Πέκοβιτς

Ο Σωτήρης Βετάκης γράφει για τον Παναθηναϊκό που πήγε κόντρα στον εαυτό του, τον Πασκουάλ που«πρωτοσυστήθηκε» ουσιαστικά χθες στο ελληνικό κοινό και τον παίκτη που τον έκανε να θυμηθεί τον Πέκοβιτς!

Ο Πασκουάλ που τώρα είπε «Hola» και ο νέος Πέκοβιτς

Ότι ο πρώτος τίτλος της σεζόν βάφτηκε πράσινος δεν μπορείς να το πεις αφού υπολείπεται ο τελικός της διοργάνωσης, όπου ο Παναθηναϊκός θα αντιμετωπίσει τον Άρη, όμως η αλήθεια είναι (σύμφωνα με την ιστορία, τα στατιστικά, τη διαφορά δυναμικότητας, το βάθος πάγκου, το μπάτζετ κλπ) ότι ο ΠΑΟ έκανε το πιο αποφασιστικό βήμα για να ανέβει ξανά (18η στην ιστορία του) στο βάθρο και να πανηγυρίσει το κύπελλο Ελλάδας.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.