ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Τι είπε ο μάνατζερ του

“Θέμα χρόνου να τελειώσει του Βουγιούκα στον Παναθηναϊκό”

Πολύ κοντά στον Παναθηναϊκό Superfoods, ο Ίαν Βουγιούκας. "Θέμα χρόνου να τελειώσει το deal", είπε ο μάνατζέρ του στον "ΣΠΟΡ FM 94,6".

Ο μάνατζερ του Ίαν Βουγιούκα, Ισίδωρος Κούνουπας, μίλησε στον “ΣΠΟΡ FM 94,6”, για το ενδιαφέρον του Παναθηναϊκού Superfoods, τονίζοντας πως δεν υπάρχει τίποτα οριστικό ακόμα, ωστόσο εμφανίστηκε αισιόδοξος πως το deal θα κλείσει σύντομα με θετικό τρόπο.

Παράλληλα ανέφερε πως δε γνωρίζει αν η υπόθεση του πελάτη του, έχει σχέση με αυτή του Γιάννη Μπουρούση, τον οποίο θέλουν οι Κινέζοι, ενώ είπε πως ο Βουγιούκας, επιθυμεί διακαώς να επιστρέψει στην Ελλάδα. «Ο Ίαν θέλει να επιστρέψει και υπάρχει ενδιαφέρον από έναν τεράστιο σύλλογο. Θεωρώ ότι είμαστε αρκετά κοντά. Απομένουν τα διαδικαστικά», ανέφερε, μεταξύ άλλων.

Αναλυτικά όσα είπε ο εκπρόσωπος του Ίαν Βουγιούκα, Ισίδωρος Κούνουπας, στον “ΣΠΟΡ FM  94,6”:

Γιατί να θέλει να επιστρέψει στην Ελλάδα:  «Γιατί να μην θέλει να γυρίσει; Είναι η πατρίδα του. Εδώ είναι η οικογένειά του και άνθρωποι που τον αγαπούν και γιατί υπάρχει ενδιαφέρον από έναν τεράστιο σύλλογο».

«Κρούση» της Μακάμπι στη Euroleague για τα ματς του Βελιγραδίου – Τι ζητούν οι Ισραηλινοί!
«Κρούση» της Μακάμπι στη Euroleague για τα ματς του Βελιγραδίου – Τι ζητούν οι Ισραηλινοί! 19.212 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Για το εάν υπήρξε και πέρσι φλερτ με τους πράσινους:  «Ναι υπήρξε και πέρσι έντονο φλερτ. Είχαμε συμφωνήσει με τον Παναθηναϊκό αλλά ο Παναθηναϊκός μας είχε πει ότι προτεραιότητα -και πολύ λογικό μετά τη σεζόν που είχε κάνει- ήταν ο Γιάννης Μπουρούσης. Τελευταία στιγμή ο Γιάννης αρνήθηκε τα συμβόλαια στην Κίνα και έτσι τελείωσε η υπόθεση».

Για εάν γνωρίζει ότι και φέτος υπάρχει ενδιαφέρον από την Κίνα για τον Μπουρούση: «Δεν ξέρω τι κάνει ο Γιάννης. Εγώ ξέρω το ενδιαφέρον του Παναθηναϊκού για τον Βουγιούκα και το ενδιαφέρον του παίκτη που είναι πολύ μεγάλο».

Για το τι χωρίζει τον Βουγιούκα από τον Παναθηναϊκό:  «Η υπόθεση βρίσκεται κάπου ανάμεσα στο φιλολογικό και το επίσημο. Δεν είναι κάτι οριστικό ακόμη. Θεωρώ ότι είμαστε πολύ κοντά. Είναι διαδικαστικά τα πράγματα που απομένουν.  Πέρσι έκανε μια καλή σεζόν στη Ρωσία. Θεωρώ ότι είναι μεγάλη η επιθυμία του να γυρίσει και να παίξει στον Παναθηναϊκό. Η πρώτη του επιλογή είναι ο Παναθηναϊκός. Εάν δεν ευοδωθεί τότε μόνο θα κοιτάξουμε τις άλλες επιλογές. Θεωρώ όμως ότι φέτος θα έχουμε αίσιο τέλος. Είναι θέμα χρόνου».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.