ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Το «ματ» του Ουζουνίδη με τον Μουνιέ

Ο Γάλλος ήρθε από τον πάγκο και δικαίωσε τον Εβρίτη τεχνικό για την επιλογή του.

Το «ματ» του Ουζουνίδη με τον Μουνιέ

Κατά τη διάρκεια της εβδομάδας, έγινε αρκετή κουβέντα σχετικά με τον τρόπο που θα παραταχθεί ο Παναθηναϊκός στο «Γ. Καραϊσκάκης», καθώς τα πλάνα του Μαρίνου Ουζουνίδη… φανερώθηκαν τις τελευταίες ημέρες, όσον αφορά δύο ποδοσφαιριστές-κλειδιά.

Οι δύο ποδοσφαιριστές που ανέκαμψαν πρόσφατα από τους τραυματισμούς τους, οι Κουρμπέλης και Μουνιέ μπήκαν στην αποστολή, με τον πρώτο να παίρνει θέση ως παρτενέρ του Οικονόμου στο κέντρο της άμυνας και τον δεύτερο να κάθεται… ετοιμοπόλεμος στον πάγκο.

Έπειτα από το γκολ του Ολυμπιακού, ο Ουζουνίδης αποφάσισε να αλλάξει τα πλάνα του, προσπαθώντας να ισορροπήσει την κατάσταση λόγω του αριθμητικού μειονεκτήματος των «πρασίνων». Έθεσε εκτός μάχης τους Κάτσε – Δώνη και πέρασε στις θέσεις τους τους Αυλωνίτη και Μουνιέ.

Αποκλειστικό: Τι λέει ο διαιτητής του ΑΕΚ-Παναθηναϊκός για το πέναλτι στον Κώτσιρα
Αποκλειστικό: Τι λέει ο διαιτητής του ΑΕΚ-Παναθηναϊκός για το πέναλτι στον Κώτσιρα 21.912 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Ο Γάλλος εξτρέμ επιβεβαίωσε την εξαιρετική φόρμα την οποία διάγει, σκοράροντας για δεύτερο συνεχόμενο ματς, μετά από εκείνο με τη Λαμία στη Λεωφόρο, ωστόσο προτού συμβεί, είχε φροντίσει να αναστατώσει ουκ ολίγες φορές την άμυνα του Ολυμπιακού.

Η είσοδος του Μουνιέ έδωσε άλλη πνοή στην επιθετική λειτουργία του Παναθηναϊκού, καθώς οι εμπνεύσεις του Γάλλου έβγαλαν ορισμένες αξιόλογες στιγμές, με αποτέλεσμα το τακτικά άρτια στημένο «τριφύλλι» να βρει τις λύσεις που χρειαζόταν και να φτάσει στην ισοφάριση.

Κάπως έτσι, φτάσαμε στο 1-1, έστω και με παίκτη λιγότερο και ο Γάλλος εξτρέμ έκανε το γνωστό πλέον… Mouncelebration στο Καραϊσκάκη.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.