Παρασκήνια

Bazaar για μικρούς

Bazaar για μικρούς

Νέο τριήμερο Bazaar διοργανώνει από την προσεχή Παρασκευή η ΠΑΕ Παναθηναϊκός, όπου οι τιμές των προϊόντων ξεκινούν από… ένα ευρώ!

Την ευκαιρία να προμηθευτούν τα αξεσουάρ της ομάδας, θα έχουν όλοι οι φίλοι του «τριφυλλιού» καθώς η ΠΑΕ Παναθηναϊκός ανακοίνωσε εορταστικό bazaar. Στις 3ήμερες εορταστικές εκδηλώσεις που θα πραγματοποιηθούν στο Απ. Νικολαΐδης, το παρόν θα δώσουν και αρκετοί ποδοσφαιριστές της ομάδες.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ

“Ο Παναθηναϊκός οργανώνει για τους φίλους της ομάδας 3ήμερο Bazaar από την Παρασκευή 4 έως την Κυριακή 6 Απριλίου, με αγωνιστικές εμφανίσεις, είδη σπιτιού, αναμνηστικά και αξεσουάρ από 1 έως 13 Ευρώ!

Οι φίλοι που θα επισκεφτούν το Bazaar, θα βρουν προϊόντα του Παναθηναϊκού, της adidas και ιδέες για δώρα σε τιμές… που δεν είναι ψέμα!

Οι φίλαθλοι μπορούν να προσέρχονται στο κλειστό γηπεδάκι της Θύρας 12, στο γήπεδο «Απόστολος Νικολαϊδης» από την Παρασκευή 4 έως την Κυριακή 6 Απριλίου από τις 10:00 πμ έως τις 20:00.

Το Bazaar θα επισκεφτούν ποδοσφαιριστές της Ομάδας σε ημερομηνίες που θα ανακοινωθούν προσεχώς, για να γνωριστούν και να φωτογραφηθούν με τον κόσμο.

Για τους μικρούς Παναθηναϊκούς στο Bazaar θα βρεθεί η μασκότ του Συλλόγου ο «Πανάθας» που θα παίξει και θα φωτογραφηθεί με τα παιδιά.

Λίγα μέτρα πιο κάτω, στην μπουτίκ του Παναθηναϊκού, θα περιμένουν τον κόσμο μεγάλες προσφορές έως -65% σε λευκά είδη (σεντόνια, παπλώματα, μπουρνούζια) και χαλιά δωματίου”.

Σας περιμένουμε όλους.

⚽ Διάβασε όλα τα νέα για τον Παναθηναϊκό στο ποδόσφαιρο

FOLLOW
Newsletter Ενημερώσου για τις πιο πράσινες ειδήσεις της ημέρας
Καθημερινά όλα τα νέα για τον Παναθηναϊκό και τα blogs του panathinaikos24.gr στο inbox σου.
ΕΓΓΡΑΦΗ
ΚΛΕΙΣΙΜΟ