ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ερασιτέχνης

Με μαχητική ψυχή για το 2-2

Ο Παναθηναϊκός υποδέχεται αύριο Μεγάλη Τρίτη (15/4 20:30) στον "τάφο του Ινδού", τον Πρωτέα Βούλας με στόχο τη νίκη και την ισοφάριση της σειράς των ημιτελικών για το πρωτάθλημα της Α1 μπάσκετ γυναικών.

Με μαχητική ψυχή για το 2-2

Στις 8.30μ.μ αύριο το βράδυ ο Παναθηναϊκός υποδέχεται τον Πρωτέα Βούλας (που προηγείται με 2-1 στις νίκες) για την δεύτερη μεταξύ τους αναμέτρηση στην ημιτελική φάση των πλέι οφ του πρωταθλήματος της Α1 γυναικών.

Στον Τάφο του Ινδού, που αναμένεται κατάμεστος από τους πιστούς φίλους του Συλλόγου, οι «πράσινες» θέλουν να πετύχουν την ισοφάριση και να στείλουν τη σειρά σε τρίτο παιχνίδι στην έδρα του αντιπάλου, εκεί όπου θα τα δώσουν όλα για την πρόκριση στην τελική φάση με αντίπαλο το Ελληνικό.

Οι παίκτριες της Γιασεμής Σαμαντούρα είναι πανέτοιμες να αγωνιστούν με πάθος και μαχητικότητα και να κάνουν το 2-2 μέσα στο «σπίτι» τους. Τα εκδοτήρια θα ανοίξουν στις 7μ.μ. ενώ για τους κατόχους διαρκείας θα διευκόλυνε η όσο το δυνατό νωρίτερα προσέλευση στο γήπεδο αφού το κλειστό αναμένεται να γεμίσει.

Έκλεισε Καταρίνα Γιόβιτς ο Παναθηναϊκός
Έκλεισε Καταρίνα Γιόβιτς ο Παναθηναϊκός 865 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.