ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Φωνές Γιαννακόπουλου για τη διαιτησία

«Κερδίσαμε και τους σε εντεταλμένη υπηρεσία διαιτητές», δήλωσε ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος, μετά τη νίκη του Παναθηναϊκού επί της ΤΣΣΚΑ Μόσχας.

Φωνές Γιαννακόπουλου για τη διαιτησία

«Κερδίσαμε και τους σε εντεταλμένη υπηρεσία διαιτητές», ανέφερε ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος σε δήλωση του, μετά τη νίκη του Παναθηναϊκού επί της ΤΣΚΚΑ.

«Συγχαρητήρια στην ομάδα για την νίκη μετά από τη βαριά ήττα της Μεγάλης Παρασκευής. Σήμερα εκτός από την ΤΣΣΚΑ κερδίσαμε και τους σε εντεταλμένη υπηρεσία διαιτητές. Είμαι βέβαιος ότι την Τετάρτη (23/4), σε ένα κατάμεστο ΟΑΚΑ θα ξανακερδίσουμε για να στείλουμε τη σειρά σε 5ο αγώνα».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...