ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ερασιτέχνης

«Καμία σχέση η δική μας προσπάθεια με αυτή του κ. Μώραλη»

Ως εφικτή και υλοποιήσιμη χαρακτήρισε την πρόταση του ΠΑΝ. ΚΙ για νέο γήπεδο στη Λεωφόρο, ο υποψήφιος Δήμαρχος Αθηνών Νίκος Αβραμίδης σε δηλώσεις του στον «NovaΣΠΟΡ fm 94,6».

«Καμία σχέση η δική μας προσπάθεια με αυτή του κ. Μώραλη»

Παράλληλα διευκρίνισε πως καμία σχέση δεν έχει  το «Παναθηναϊκό Κίνημα» με την κίνηση του κ. Μώραλη στον Πειραιά.

Αναλυτικά τα όσα είπε:

Για το κόμμα και τα πλάνα του:

Παναθηναϊκός: Το «πράσινο» αγωνιστικό πρόγραμμα του Σαββατοκύριακου
Παναθηναϊκός: Το «πράσινο» αγωνιστικό πρόγραμμα του Σαββατοκύριακου 306 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

«Είναι κίνημα ενεργών πολιτών και το κοινό όλων μας είναι η αγάπη για τον σύλλογο. Ένας από τους λόγους ήταν και το γεγονός ότι δεν έχει γήπεδο ο Παναθηναϊκός. Πρώτο θέμα σε όλες τις ατζέντες των υποψήφιων είναι το γήπεδο του Παναθηναϊκού. Δεν λέμε ότι μόνο εμείς αγαπάμε τον Παναθηναϊκό. Όταν η συζήτηση όμως φτάνει στο κρίσιμο σημείο όλοι λένε ότι η Λεωφόρος δεν ανήκει στον Παναθηναϊκό.

Για το σχέδιο που έχει παρουσιαστεί για το γήπεδο:

«Χωρίς έσοδα από εμπορική χρήση δεν είναι δυνατόν προχωρήσει αυτό το όνειρο. Η πρόταση μας είναι εφικτή και υλοποιήσιμη. Όμως θα πρέπει πρώτα να δούμε τι θα γίνει με τη διπλή ανάπλαση. Θα ζητήσουμε τον αποχαρακτηρισμό του πράσινου από τη Λεωφόρο».

Για τα όνειρα ενόψει εκλογών:

«Δεν στοχεύουμε μόνο στον κόσμο του Παναθηναϊκού. Σημαία μας είναι το γήπεδο του Παναθηναϊκού, αγαπάμε τον Παναθηναϊκό, αλλά δεν είναι μόνο αυτό και είμαστε οι μόνοι που λέμε την αλήθεια. Όλοι το παίζουν ανεξάρτητοι, όμως έχουν τρία-τέσσερα κόμματα από πίσω τους. Η ιστορία του Παναθηναϊκού είναι άμεσα συνυφασμένη με την πόλη».

Για την «ποδοσφαιροποίηση» στις εκλογές με αφορμή και την υποψηφιότητα Μώραλη:

«Δεν έχει καμία σχέση η δική μας προσπάθεια με αυτή του κύριου Μώραλη. Η δική του προσπάθεια αφορά κυρίως επιχειρηματίες. Δεν έχουμε ομπρέλα κάποια ομάδα, απλά δεν κρύβουμε ότι είμαστε φίλαθλοι του Παναθηναϊκού».

loading...