ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

«Στη Μάιντς ο Καπίνο»

Δημοσίευμα της γερμανικής «Bild» αναφέρει ότι η Μάιντς θα είναι ο επόμενος σταθμός στην καριέρα του Στέφανου Καπίνο, με την ιστοσελίδα πάντως να κάνει λάθος αφού στην φωτογραφία του θέματος είχε τον Ορέστη Καρνέζη.

«Στη Μάιντς ο Καπίνο»

Η γερμανική εφημερίδα σε δημοσίευμα που φιλοξενείται στην ηλεκτρονική της μορφή αναφέρει ότι ο 20χρονος τερματοφύλακας έχει βάλει την υπογραφή του σε πολυετές συμβόλαιο.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα ο Παναθηναϊκός θα εισπράξει από την μεταγραφή κάτι περισσότερο από δύο εκατομμύρια ευρώ, ενώ υπάρχει και ποσοστό μεταπώλησης που όμως δεν αναφέρεται.

Οι ιθύνοντες όμως της ιστοσελίδας έκαναν λάθος αφού στην φωτογραφία του θέματος υπάρχει ο… Ορέστης Καρνέζης και όχι ο τερματοφύλακας του Παναθηναϊκού.

Σε εξέλιξη το συλλαλητήριο της Θύρας 13 στο Πεδίον του Άρεως
Σε εξέλιξη το συλλαλητήριο της Θύρας 13 στο Πεδίον του Άρεως 16.657 ΠΡΟΒΟΛΕΣ
kapino maintz

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.