Ποδόσφαιρο

Συμπληρώνεται το παζλ

Συμπληρώνεται το παζλ

Μετά τα χθεσινά προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ συμπληρώνεται σιγά σιγά το παζλ των πιθανών αντιπάλων του Παναθηναϊκού στην κλήρωση (8/8 14:00) για τα πλέι οφ του Γιουρόπα Λιγκ

Άλλες 11 ομάδες προστέθηκαν στις ήδη υπάρχουσες ενώ μένουν ακόμα 29 από τα σημερινά προκριματικά του Γιουρόπα Λιγκ προκειμένου να υπάρχει ολοκληρωμένη εικόνα.

Σεντ Ετιέν (Γαλλία), Ροστόφ (Ρωσία), Τσβόλε (Ολλανδία), Λόκερεν (Βέλγιο), Απόλλων Λεμεσού (Κύπρος) και Μίντιλαντ (Δανία), ΑΕ Λεμεσού (Κύπρος), Ελσίνκι (Φινλανδία), Σερίφ (Μολδαβία), Φέγενορντ (Ολλανδία), Ακτόμπε (Καζακστάν), Γκαραμπάγκ (Αζερμπαϊτζάν), Παρτιζάν (Σερβία), Ντιναμό Ζάγκρεμπ (Κροατία), Ντέμπρετσεν (Ουγγαρία) και Γκρασχόπερς (Ελβετία) αποτελούν κάποιες από τις υποψήφιες αντιπάλους του Παναθηναϊκού.

Κάποιες από αυτές δεν λογίζονται εύκολες (Σεντ Ετιέν, Φέγενορντ) ενώ άλλες έχουν φανατισμένες έδρες (Παρτιζάν, Ντιναμό Ζάγκρεμπ). Δε λείπουν βέβαια και αυτές που τα ταξίδια στην έδρα καθίστανται δύσκολα, όπως η Γκαραμπάγκ από το Αζερμπαϊτζάν και η Ακτόμπε από το Καζακστάν, που δεν αποτελούν μεγαθήρια.

⚽ Διάβασε όλα τα νέα για τον Παναθηναϊκό στο ποδόσφαιρο

FOLLOW
Newsletter Ενημερώσου για τις πιο πράσινες ειδήσεις της ημέρας
Καθημερινά όλα τα νέα για τον Παναθηναϊκό και τα blogs του panathinaikos24.gr στο inbox σου.
ΕΓΓΡΑΦΗ
ΚΛΕΙΣΙΜΟ