ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ερασιτέχνης

Χρονόπουλος: «Φεύγω με ψηλά το κεφάλι»

Ο τερματοφύλακας του Νηρέα Λαμίας πλέον Πάνος Χρονόπουλος εξηγεί μέσω ανακοίνωσης τους λόγους της αποχώρησής του από τον Παναθηναϊκό, ευχαριστεί τη διοίκηση της πρώην ομάδας του, και χαιρετίζει τη νέα προοπτική του να αγωνίζεται για την ομάδα του Θοδωρή Χατζηθεοδώρου.

Χρονόπουλος: «Φεύγω με ψηλά το κεφάλι»

Αναλυτικά η ανακοίνωσή του:

«Θέλω να ευχαριστήσω τους φίλους της ομάδας του Παναθηναϊκού, για τα μηνύματα στήριξης στην απόφασή μου να αποχωρήσω «οικειοθελώς». Επίσης τη Διοίκηση για την άψογη συνεργασία που είχαμε την περασμένη αγωνιστική σεζόν που έφερε τον Παναθηναϊκό στην 3ή θέση του πρωταθλήματος.

Οι λόγοι αποχώρησής μου από την ομάδα που αγαπάω είναι: Ηθικής, Αξιοπρέπειας και μη Σεβασμού του προπονητή απέναντι στο πρόσωπό μου. Επίσης, δεν ήμουν ούτε θα γίνω ποτέ ΠΑΙΚΤΗΣ (προπονητής-manager-σύμβουλος).

Τέλος είμαι ιδιαίτερα χαρούμενος που ανήκω στην ομάδα του Νηρέα Λαμίας και θα συνεργαστώ με έναν από τους καλύτερους παίκτες που πέρασαν ποτέ από την ελληνική-διεθνή υδατοσφαίριση, και αναφέρομαι φυσικά στον Θοδωρή Χατζηθεοδώρου.

ΜΠΑΜ με Χαντάβα!
ΜΠΑΜ με Χαντάβα! 909 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Πιστεύω ότι θα γράψει μια εξίσου μεγάλη ιστορία σαν προπονητής και τον ευχαριστώ που με εμπιστεύτηκε.

 Υ.Γ. Μην ξεχνάνε ΟΡΙΣΜΕΝΟΙ ότι ο Παναθηναϊκός είναι ενιαίος, αδιαίρετος και πάνω απ΄ όλα ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.