Ποδόσφαιρο

Έχει διάθεση ο Πράνιτς

Έχει διάθεση ο Πράνιτς

Παρότι το καλοκαίρι έδειχνε να «ψήνεται» για μεταγραφή ο Ντάνιελ Πράνιτς έμεινε στο Κορωπί και -ευτυχώς- δεν εμφανίζεται καθόλου ξενερωμένος.

Μία φορά στο πρώτο ημίχρονο κι άλλη μία στην επανάληψη ο Ντάνιελ Πράνιτς έβγαλε φάτσα με το γκολ Θανάση Ντίνα, Χρήστο Δώνη αλλά η ετοιμότητα του τερματοφύλακα Ταϊρη στέρησαν από τον κυπελλούχο δύο τέρματα και από τον Κροάτη ισάριθμες ασίστ πλην εκείνης που έβγαλε στον Ατζαγκούν.

Παρότι το καλοκαίρι ο 33χρονος δυσαρέστησε πολύ κόσμο προμοτάροντας τον εαυτό του για μεταγραφή (λέγοντας ότι είχε μικρό buy-out) στο ξεκίνημα βλέπουμε πως του περισσεύει η διάθεση. Από δική του μπαλιά ξεκινά το 0-1 με τον Ολυμπιακό Βόλου, χθες συνεργάστηκε άψογα με τον Ατζαγκούν στη φάση του τέρματος.

Μην ξεχνάμε το γκολ με τον Λεβαδειακό, την «τακουνιά» στο Ζέκα για το 2-1 με τον Πανιώνιο, με τον πρώην άσο της Μπάγερν να προσφέρει στηρίγματα στους συμπαίκτες του, ιδίως τώρα που οι υπόλοιποι έμπειροι είτε είναι τραυματίες (Μπεργκ, Μέντες) ή ντεφορμέ (Πέτριτς).

Δημήτρης Στρατής

«Τον είδα κι είπα “Παναγιά μου, θα με σκοτώσουν δαμέ”»: Ο Κρητίκαρος που έγινε ο φόβος και ο τρόμος της Παιανίας
POPULAR NOW «Τον είδα κι είπα “Παναγιά μου, θα με σκοτώσουν δαμέ”»: Ο Κρητίκαρος που έγινε ο φόβος και ο τρόμος της Παιανίας

⚽ Διάβασε όλα τα νέα για τον Παναθηναϊκό στο ποδόσφαιρο

FOLLOW
Newsletter Ενημερώσου για τις πιο πράσινες ειδήσεις της ημέρας
Καθημερινά όλα τα νέα για τον Παναθηναϊκό και τα blogs του panathinaikos24.gr στο inbox σου.
ΕΓΓΡΑΦΗ
ΚΛΕΙΣΙΜΟ