ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

«Ήθελα να αγωνιστώ σε πιο ανταγωνιστικό πρωτάθλημα»

Τους λόγους που αποχώρησε από τον Παναθηναϊκό εξήγησε μεταξύ άλλων ο Ορέστης Καρνέζης σε συνέντευξή του.

«Ήθελα να αγωνιστώ σε πιο ανταγωνιστικό πρωτάθλημα»

Ο πρώην τερματοφύλακας του Παναθηναϊκού μίλησε σε ιταλικά ΜΜΕ για την εμπειρία του στην Ιταλία, τον Παναθηναϊκό αλλά και την απόφασή του να γίνει ποδοσφαιριστής.

«Αυτή την στιγμή στην Ουντινέζε υπάρχουν αρκετοί παράγοντες για την εικόνα που παρουσιάζουμε. Οι παίκτες έχουν τα απαραίτητα χαρακτηριστικά για να δημιουργήσουν την “χημεία” που έχουμε, το τεχνικό επιτελείο, ενώ η διοίκηση μας προσφέρει τα πάντα για να σκεφτόμαστε μόνο την δουλειά μας στο γήπεδο. Ο αρχικός στόχος είναι να εξασφαλίσουμε την παραμονή μας, όμως οι προοπτικές της ομάδας είναι καλύτερες και μπορούμε να θέσουμε μεγαλύτερους στόχους», σχολίασε αρχικά ο 29χρονος τερματοφύλακας.

Από την πρώτη στιγμή που ασχολήθηκες με το ποδόσφαιρο ήσουν τερματοφύλακας;

«Έγινε λάθος στην εγχείρηση, τον… διέλυσαν!»: To 8άρι-κομπιούτερ που θα άλλαζε τον Παναθηναϊκό χάθηκε σε μια μέρα
«Έγινε λάθος στην εγχείρηση, τον… διέλυσαν!»: To 8άρι-κομπιούτερ που θα άλλαζε τον Παναθηναϊκό χάθηκε σε μια μέρα 71.059 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

«Ναι, με εντυπωσίαζε η θέση από μικρό παιδί γιατί ήταν ένας ρόλος διαφορετικός από τους υπόλοιπους».

Και με περισσότερες ευθύνες…

«Είμαι εδώ για να τις αναλάβω».

Μετά από 6 χρόνια σε έναν μεγάλο σύλλογο όπως ο Παναθηναϊκός, γιατί αποφάσισες να πας σε άλλη ομάδα;

«Γιατί η προοπτική ν’ αγωνιστώ σε ένα πιο ανταγωνιστικό πρωτάθλημα ήταν ιδιαίτερα ελκυστική».

Στην Ιταλία αγωνίζονται πλέον αρκετοί Έλληνες παίκτες. Ο λόγος;

«Διότι πρόκειται για ιδιαίτερα ποιοτικούς ποδοσφαιριστές».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...