ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

«Πάντα υπάρχει πίεση όταν αγωνίζεσαι στον Παναθηναϊκό»

Αναμένεται να τραβήξει το «κουπί» στη ρακέτα του Παναθηναϊκού απόψε. Ο λόγος για τον Εστεμπάν Μπατίστα, ο οποίος τονίζει ότι αυτός και οι συμπαίκτες του θα κάνουν τα πάντα για τη νίκη, απέναντι στον Ολυμπιακό.

«Πάντα υπάρχει πίεση όταν αγωνίζεσαι στον Παναθηναϊκό»

Ο Ουρουγουανός σέντερ μίλησε στην «Sport Day» για το αποψινό ματς με τον Ολυμπιακό για το κύπελλο, αλλά και για τους Ιβάνοβιτς-Διαμαντίδη.

Αναλυτικά όσα είπε:

«Το κίνητρο είναι υψηλό. Έχουμε φυσικά τραυματισμούς και αυτό δεν είναι καλό. Δεν θα έχουμε τον κόσμο μας, αλλά θα παίξουμε στο σπίτι μας. Θα είναι μεγάλο ματς και πρέπει να κάνουμε τα πάντα για να νικήσουμε. Θα είναι σημαντικό στο ξεκίνημα της νέας σεζόν».

«Κρούση» της Μακάμπι στη Euroleague για τα ματς του Βελιγραδίου – Τι ζητούν οι Ισραηλινοί!
«Κρούση» της Μακάμπι στη Euroleague για τα ματς του Βελιγραδίου – Τι ζητούν οι Ισραηλινοί! 19.182 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Για το αν υπάρχει πίεση:

«Η πίεση υπάρχει από την άποψη ότι είναι ένα ματς νοκ άουτ και αν χάσεις, τότε αποκλείεσαι από τη συνέχεια του Κυπέλλου, που είναι ένας από τους στόχους της ομάδας. Ούτως ή άλλως, όταν αγωνίζεσαι στον Παναθηναϊκό, η πίεση υπάρχει καθώς δουλεύεις σε υψηλό επίπεδο. Είτε είναι αγώνας είτε είναι η καθημερινή προπόνηση. Αλλά πρέπει να τη βλέπεις θετικά την πίεση».

Για τη συνεργασία του με τον Ντούσκο Ιβάνοβιτς:

«Είναι η δεύτερη φορά που συνεργάζομαι με τον κόουτς. Είναι εξαιρετικός προπονητής. Ξέρει πολύ καλά τη δουλειά του. Είναι σκληρός, του αρέσει η πειθαρχία, αλλά είναι φυσικά και δίκαιος. Γνωρίζει πώς θα πάρει το 110% από κάθε παίκτη. Δεν είναι τυχαίο ότι έχει βγάλει παίκτες όπως π.χ. ο Σκόλα και ο Νοτσιόνι, που ήταν πιτσιρικάδες και δείτε πού έφτασαν με τη βοήθειά του. Ρωτήστε τους να δείτε τι θα σας πουν. Δεν είναι μόνο ιδανικός για να υπάρχουν άμεσα αποτελέσματα, αλλά και για να μπορέσουν οι νεότεροι ηλικιακά παίκτες να μπουν στα… βαθιά και να βελτιωθούν».

Για τον Δημήτρη Διαμαντίδη:

«Είναι τεράστιος παίκτης και εξαιρετικός άνθρωπος. Νιώθω έκπληξη πόσο ήρεμος και ταπεινός είναι, ενώ παραμένει ένας ζωντανός θρύλος με τόσα που έχει πετύχει στην καριέρα του. Νιώθω πολύ άνετος που τον έχω συμπαίκτη. Είμαι πολύ τυχερός που συνεργάζομαι μαζί του. Κάνει τη ζωή σου πιο εύκολη στο παρκέ και γενικότερα απλοποιεί τα πράγματα -που φαίνονται δύσκολα στο μπάσκετ- με τις κινήσεις του».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.