ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Βόλεϊ

Παρουσίαση φανέλας για το βόλεϊ γυναικών

Την Δευτέρα το βράδυ θα γίνουν τα… αποκαλυπτήρια της γυναικείας ομάδας βόλεϊ του Παναθηναϊκού, αλλά και των διαρκείας του τμήματος.

Παρουσίαση φανέλας για το βόλεϊ γυναικών

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Τη Δευτέρα (13/10, 21.30) η γυναικεία ομάδα βόλεϊ του Παναθηναϊκού Α.Ο καλεί τους εκπροσώπους του Τύπου στο Jonah’s Café Wine Bar –χορηγό της φετινής προσπάθειας του Τριφυλλιού-, όπου θα παρουσιαστεί η νέα φανέλα της αγωνιστικής σεζόν μαζί με τα διαρκείας του τμήματος.

Λίγο πριν από το πρώτο σερβίς του πρωταθλήματος, η παρουσία σας θα είναι ιδιαίτερα τιμητική!

Jonah’s Café Wine Bar

Βουρνάζου 31 (έναντι μετρό Αμπελόκηπων, απέναντι από την Ευρωκλινική Αθηνών)».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.