ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Βόλεϊ

Πρεμιέρα στην Κυψέλη τα «φίνα κορίτσια»

Στο κλειστό της Κυψέλης κάνει πρεμιέρα ο Παναθηναϊκός το Σάββατο (18/10), που υποδέχεται στις 20.00 τον Πανναξιακό και θέλει να μπει με το δεξί στο πρωτάθλημα της Α1 γυναικών.

Πρεμιέρα στην Κυψέλη τα «φίνα κορίτσια»

Τα κορίτσια του «τριφυλλιού» έχουν προετοιμαστεί κατάλληλα, το απουσιολόγιο του Ρούση είναι λευκό και άπαντες περιμένουν μια πρεμιέρα γεμάτη ωραίο θέαμα και κόσμο. Οι φίλοι της ομάδας και φέτος θα αποτελέσουν σημαντικό κομμάτι της προσπάθειας αφού η παρουσία τους σε όλα τα εντός έδρας παιχνίδια κάνει την έδρα της Κυψέλης επικίνδυνη για κάθε αντίπαλο.

Η νεοαποκτηθείσα λίμπερο, Πέννυ Ρόγκα δήλωσε:

«Στόχος είναι να κερδίζουμε το κάθε ματς. Έχουμε πιο ψηλούς στόχους αλλά τα πάντα θα φανούν στο γήπεδο. Υγεία καλή διάθεση προπόνηση και θα έρθουν. Είμαστε στον κατάλληλο βαθμό ετοιμότητας όλοι. Νομίζω θα είναι ένα καλό πρωτάθλημα και θα γίνουν καλά παιχνίδια. Προσωπικά χαίρομαι που βρίσκομαι στην οικογένεια του Παναθηναϊκού».

Η διαγώνιος του «τριφυλλιού», Αντριάνα Βίλκου σχολίασε: «Θεωρώ ότι θα είναι δυνατό πρωτάθλημα. Εμείς θα παλέψουμε για την καλύτερη δυνατή θέση. Θέλω να καλέσω όλους τους εκπληκτικούς φίλους της ομάδας να έρθουν αύριο στο γήπεδο και να μας στηρίξουν».

O προπονητής του Παναθηναϊκού, Γιώργος Ρούσης ανέφερε: «Πιστεύω στη δουλειά που κάνουμε έχει ανέβει πολύ η ποιότητα μας και θα πάμε καλά. Στα φιλικά τα πήγαμε αρκετά καλά. Βάζαμε κάποιους στόχους και τους πετυχαίναμε κάθε φορά.

Αρχίζουμε και δένουμε σαν ομάδα δεν είναι εύκολο. Τα επίσημα ματς είναι κάτι διαφορετικό. Οι πρώτοι αγώνες πάντα είναι δύσκολοι με όποιον αντίπαλο και να παίζεις. Θα δούμε και πως θα είναι αυτές οι ομάδες με τα νέα πρόσωπα. Η δική μου λογική είναι ότι από την πρώτη μέρα της προετοιμασίας η ομάδα πρέπει να είναι έτοιμη εκτός απροόπτου και είμαι ευχαριστημένος που ολοκληρώσαμε νωρίς το ρόστερ μας για να μπορούμε να δουλέψουμε όλοι μαζί».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.