Μπάσκετ

Οι «rookies» και ο «cool» Μποχωρίδης

Οι «rookies» και ο «cool» Μποχωρίδης

Ενθαρρυντικό το ντεμπούτο Μποχωρίδη, Ράιτ, Σλότερ σε τοπ επίπεδο, με τον τέως γκαρντ του Άρη να μένει άλλη μια φορά χαμηλά στον τομέα των λαθών.

Διόλου άσχημα τα πήγαν οι rookies στην Ευρωλίγκα, Σλότερ, Μποχωρίδης, Ράιτ.

Ο ψηλός χάρισε έξι λεπτά ξεκούρασης στον Εστεμπαν Μπατίστα (που επιθετικά ξεχνά να αστοχήσει, με Κηφισιά, Ολυμπιακό, Τούροφ ο λάτιν φορ μετρά 15/25 δίποντα) και πρόλαβε να χειροκροτηθεί για τους τέσσερις πόντους,  τα τέσσερα ριμπάουντ και το ένα μπλοκ που μοίρασε, μέσα σ΄ελάχιστο χρόνο συμμετοχής, δίχως να ξέρει ούτε τα ονόματα των συμπαικτών του. Ο Σλότερ από Ευρώπη γνώριζε, αλλά μόνο σ’ επίπεδο Eurocup όπου πέρσι έκανε θραύση με την γαλλική Σαλόν (40% στα τρίποντα, 83% στις βολές,  17.1 πόντους).

Ο Λευτέρης Μποχωρίδης -που είχε παίξει προ διετίας πέντε αγώνες στο Eurocup με τον Άρη- πρόσθεσε τα πρώτα του 13 λεπτά στην Ευρωλίγκα, κουμαντάροντας τον Εξάστερο, πετυχαίνοντας ένα ωραίο φόλοου-κάρφωμα στο πρώτο ημίχρονο, μένοντας για μια ακόμα φορά χαμηλά σε επίπεδο λαθών (1).

Το εντυπωσιακό μαζί του είναι η άνεσή του, καθώς είναι χαρακτηριστικό πως σε 47 λεπτά που έχει μείνει στο παρκέ κόντρα σε Ολυμπιακό, Κηφισιά, Τουρόβ, ο μικρός έχει χαραμίσει ΜΟΛΙΣ δύο επιθέσεις του «Εξάστερου».

Παναθηναϊκός: Μεγάλη χορηγική συμφωνία με κυπριακή εταιρεία
POPULAR NOW Παναθηναϊκός: Μεγάλη χορηγική συμφωνία με κυπριακή εταιρεία

Δημήτρης Στρατής 

🏀 Διάβασε όλα τα νέα για τον Παναθηναϊκό στο μπάσκετ

FOLLOW
Newsletter Ενημερώσου για τις πιο πράσινες ειδήσεις της ημέρας
Καθημερινά όλα τα νέα για τον Παναθηναϊκό και τα blogs του panathinaikos24.gr στο inbox σου.
ΕΓΓΡΑΦΗ
ΚΛΕΙΣΙΜΟ